Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

Auditor Banen – Ben Jij Geïnteresseerd in een Accounting Carrière?

Boekhouder zijn verantwoordelijk voor de financiële informatie van hun cliënten en de overheid, naast het analyseren van financiële rapporten om gedetailleerde informatie te leven aan zijn klanten welke budget analyses kunnen bevatten, jaarrekening opstellen, consulting en zelfs juridische diensten. De vier gebieden waarin een accountant zich kan specialiseren zijn o.a. management, overheid, intern en publiek.

Publieke accountants kunnen werken voor bedrijven of overheid, en ze zullen een bedrijf adviseren over belasting voordelen en nadelen met betrekking tot zakelijke beslissingen. Interne auditors zijn verantwoordelijk voor de monitoring van activiteiten van een bedrijf en dragen er zorg voor dat er geen fraude of verduisteringen plaats vindt.

Management accountants voeren kosten-management analyses en budgettering uit om gedetailleerde statistische informatie te geven die invloed hebben op toekomstige gezondheid van het bedrijf. Overheid accountants monitoren lokale, provinciale en federale overheden. Sommige overheidsauditors kunnen werken voor de interne financiële diensten, waarbij bedrijfsgegevens worden onderzocht om belastingfraude te achterhalen.

De meeste accountants werken in een kantoor omgeving waar ze worden ingehuurd door accounting bedrijven, ze werken meestal 40 uur per week, met overuren tijdens de belasting periode. Een accountant opleiding bevat meestal een bachelor in de richting van accounting, dit is een vierjarige opleiding, met een mogelijke master indien nodig.
In 2006 bestonden er 1,250,000 accountants in Amerika, die zowel privé als voor de overheid werkten. Ongeveer één op de tien accountants zijn zelfstandige, die vaak personen helpen met de belastingaangifte op een eigen kantoor.

De meeste accountants die voor de overheid werken of voor grote bedrijven hebben een CPA-aanduiding.
De werkvooruitzichten voor accountants voor de komende eeuw zijn voorspoedig, hoewel de grote accounting behoefte zal liggen op het gebied van fraude.
In 2006 hebben auditors en accountants een gemiddeld salaris van iets meer dan $54,000, en zij die werken voor overheden verdienen minder dan $50,000. Deze accountants die er voor kiezen om te werken voor de federale overheid verdienen meestal als startsalaris ongeveer $28,862, na te zijn afgestudeerd met een accounting diploma.

Het is gewoon voor auditors en accountants om grote contractuele bonussen toe te kennen, zoals extra gezondheidszorg en levensverzekering naast een betaalde vakantie.

 

https://offerte.nl/boekhouder