Massagepraktijkdebron

Aveda producten zijn vriendelijk voor haar en milieu

Verzorg uw haren op een natuurlijke wijze met Aveda producten. De haarverzorgingsproducten uit deze lijn zijn speciaal ontwikkeld om uw haar perfect te verzorgen en zijn ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Er zijn producten voor allerlei haartypes, waaronder speciale producten voor krullend haar. Als basis voor de Aveda producten wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten afkomstig uit bloemen en planten. De styling- en verzorgingsproducten geven een optimale glans en hebben een heerlijke geur. Met de producten van Aveda kunt u uw haar op een natuurlijke manier verzorgen en stylen en haalt u professionele haarverzorgingsproducten in huis

Sterk, gezond en glanzend haar

U kunt uw Aveda producten gemakkelijk bestellen in de webwinkel van La Ligne, een groene kapperszaak met vestigingen in Gorinchem en Hardinxveld. In deze salons wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten, die uitermate goed zijn voor uw haar en het milieu niet extra belasten. De Aveda producten zijn hiervan een goed voorbeeld. Om deze ook thuis te kunnen gebruiken, kunt u uw favoriete verzorging- en stylingproducten gemakkelijk online bestellen. Betalen gaat eenvoudig via iDEAL en bij een bestelling vanaf twee producten, krijgt u ook nog eens korting. Uw bestelling wordt vervolgens gratis bij u thuisbezorgd.

Wassen, verzorgen en stylen

In de lijn van Aveda producten vindt u kwaliteitsshampoos om uw haar te verfrissen en verzorgen. Voor ieder haartype is een passende shampoo te vinden. Vervolgens gebruikt u een conditioner om het haar te voeden en te versterken. Sommige conditioners hoeven niet te worden uitgespoeld, zodat ze blijvend hun werk kunnen doen. Om uw haar compleet te verzorgen, gebruikt u een Aveda haarmasker dat geschikt is voor de structuur van uw haar om uw haar te beschermen en gemakkelijk te kunnen stylen. Voor dat laatste zijn er speciale Aveda producten als crème, wax en haarspray die uw haar langdurig in het gewenste model houden.

https://www.laligne.nl/