Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Boek jouw manicure nu bij Schoonheidssalon In!

Zijn jouw handen dringend aan wat verzorging toe? Boek dan snel je manicure bij Schoonheidssalon In! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat jij de beste behandeling mogelijk krijgt in een van onze salons.

Een manicure is een totale hand- en nagelverzorging. Hierbij worden de nagels en nagelriemen verzorgd met olie, de nagelriemen worden teruggeduwd en je nagels worden weer mooi in vorm gevijld. Tijdens deze manicure krijgt u ook een handpakking en de manicure wordt afgesloten met een heerlijke handmassage.

Als je wil kan je ook je nagels latten lakken met Shellac. Dit is een hybride nagellak die gegarandeerd tot twee weken perfect blijft zitten en geeft een fantastische hoogglans op de nagels. De nagellak combineert het beste van de natuurlijke nagel en een kunstnagel. De nagel blijft dun doordat er geen kunstnagel op zit maar krijgt wel een fantastische uitstraling en de nagel wordt oersterk. Deze nagellak is verkrijgbaar in 42 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

Er is keuze uit verschillende manicures. Zo kun je kiezen voor een manicure zonder het lakken van de nagels. Hierbij worden de nagels verzorgd met olie, de riemen teruggeduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. Deze manicure wordt afgesloten met een heerlijke massage. Ook is er een uitgebreide manicure zonder het lakken van de nagels. Uiteraard is het ook mogelijk om deze manicures in combinatie met het lakken van de nagels te kiezen.

Wil je meer informatie over de verschillende manicures, de nagellak of wil je gewoon gelijk een afspraak maken voor een manicure? Neem dan snel een kijkje op de website. Hier staat meer informatie over de manicure en de verschillende prijzen. Ook kun je hier direct een manicure boeken bij een van onze salons in Hilversum of Alkmaar!

https://schoonheidssaloninhilversum.nl