Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De TV die bij jou past

De TV die bij jou past

Heb je het besluit genomen om je te gaan oriënteren in een nieuwe televisie, dan val je al gauw in een walhalla aan soorten en maten. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om te weten wat belangrijk is bij het selecteren van jouw ideale televisie. Klik hier alvast voor een blik op de verschillende soorten en maten of lees verder voor onderscheidende factoren en vergelijk!

 

Keuzes en nog eens keuzes

Natuurlijk is het bedrag dat jij bereid bent uit te geven aan een nieuwe televisie bepalend voor de keuze van de soort TV. Daarnaast heeft iedereen een andere manier van televisie kijken en ziet geen woonkamer of slaapkamer er hetzelfde uit. Het is dus even uitzoeken welk model het beste past bij jou en je leefruimte. De grootte van het beeldscherm speelt daarnaast mee, het energieverbruik en de beeldkwaliteit van de televisie. 

 

Wat vind ik belangrijk?

Het is goed om eens na te gaan aan welke eisen jouw ideale TV moet voldoen. Iedere televisie uitvoering heeft namelijk specifieke kenmerken. Op de website van Piest vind je al gauw verschillende eigenschappen waaraan je kunt denken bij de keuze van je nieuwe TV. Denk aan een energielabel van A tot G, keuze in beeldkwaliteit, televisies die verschillen in afmeting van 24 tot 28 inch en Smart Televisies. 

Een Smart televisie gebruik je voor het streamen tijdens een Netflix avond of tijdens het spelen van je favorieten game. Het is makkelijk aan te sluiten op het internet waardoor jij moeiteloos kijkt naar je scherm zoals jij dat wil. 

 

Haarscherpe beelden 

Het type beeld wordt bepaald door de resolutie van een scherm. Hoe hoger de resolutie is, hoe meer details er weergegeven worden. Je kunt je misschien wel voorstellen dat een resolutie van 4K of zelfs 8K een levensecht beeld oplevert. Ga na wat voor jou belangrijk is. Misschien ben jij wel helemaal tevreden met een haarscherp full HD-scherm. 

 

Het bioscoopeffect 

Een HDR-televisie geeft niet alleen mooie kleuren weer maar laat daarnaast ook fantastisch geluid horen. Geniet van diepe schaduwen en levensechte kleuren met dit type televisie. Hiermee haar jij een echt bioscoopeffect in huis. Je kunt dit type herkennen aan de termen Dolby surround en Dolby Atmos.