Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Dit is een fijne verloskundigenpraktijk in Breda waar jij centraal staat

Wanneer je op zoek bent naar een fijne verloskundigenpraktijk in Breda, dan wil je dat het vertrouwen tussen jou en de verloskundige centraal staat. Je gaat een klein wonder op de wereld zetten en wilt dus intensieve begeleiding van iemand die betrokken is bij de geboorte van jullie kindje. Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda heeft zulke verloskundigen in dienst! Dankzij de kleinschaligheid van het team is er altijd genoeg aandacht voor jou, je partner en de baby. Voel je vrij om al je vragen aan deze professionele verloskundigen te stellen – zij weten alles over dit onderwerp en willen niets liever dan jou goed voorbereiden op de geboorte van je kindje.

Stel samen met de verloskundige een geboorteplan op

Natuurlijk ben je bij deze verloskundigenpraktijk in Breda ook aan het juiste adres voor begeleiding voor én na de bevalling. Samen met jouw verloskundige stel je een uniek geboorteplan op dat volledig bij jou, je partner en je baby past. Wil je bijvoorbeeld bevallen in het ziekenhuis of heb je meer voorkeur voor een thuisbevalling? En als je thuis gaat bevallen, wil je dit dan het liefst met je partner aan je zijde of heb je meer steun aan bijvoorbeeld je eigen moeder? In het geboorteplan kun je ook zaken opschrijven die na de bevalling plaatsvinden. Wil je bijvoorbeeld wel of geen bezoek ontvangen en welke hulp verwacht je van de verloskundige? Tijdens de kraamtijd moet jij vooral kunnen genieten van je kleine en ervoor zorgen dat jullie elkaar allemaal goed leren kennen. Het is niet meer dan normaal dat je dit graag enkel met je eigen gezinnetje en dichte familie of vrienden wilt doen!

Ook in de avonduren is de praktijk geopend

Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda heeft twee verschillende vestigingen, zodat je altijd ergens langs kunt gaan wat dicht bij huis is. Daarnaast is het mogelijk om ’s avonds op afspraak langs te gaan – ideaal als jij of je partner nog werkt tijdens kantooruren.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/