Een borstvergroting is een van de meest bekende ingrepen in de plastische chirurgie. Het is allereerst een esthetische operatie: vrouwen laten een vergroting van de borst uitvoeren voor een vollere en prominentere boezem. Met mooie borsten krijgt u vaak meer zelfvertrouwen. Het is bovendien een relatief eenvoudige en veilige ingreep, die binnen een dag kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar de beste plek om een borstvergroting in Antwerpen uit te laten voeren? Bij Mediclinic kunt u altijd terecht.

Een borstvergroting zoals u dat wilt

Borstvergrotingen zijn er in allerlei vormen en maten. Het belangrijkst is dat het resultaat geheel natuurlijk overkomt en dat het niet te zien of te voelen is dat u een implantaat heeft laten plaatsen. Wie een borstvergroting in Antwerpen wil laten uitvoeren, wil dat natuurlijk door een specialist als Mediclinic laten doen. Welke risico’s loopt u? Hoe lang moet u eigenlijk herstellen van de ingreep?

Een erg veilige ingreep

Een borstvergroting in Antwerpen moet u altijd door een expert als Mediclinic laten doen. De ingreep vindt altijd plaats onder gehele verdoving, waardoor u er maar weinig van zult merken. Dankzij de nieuwste technieken loopt u zeer weinig risico dat er iets mis kan gaan tijdens de operatie. Ook naderhand is er eigenlijk maar weinig kans op complicaties. Dat maakt een borstvergroting een van de meest veilige ingrepen die u kunt laten uitvoeren. Na een operatie moet u altijd enige tijd herstellen. Hoe lang dat duurt is voor iedereen anders, maar normaal gesproken zal het meevallen. U moet ongeveer rekenen op een week spierpijn en last. Na vier tot zes weken kunt u alles weer doen, bijvoorbeeld sporten en zwaar tillen. Wilt u een borstvergroting in Antwerpen uit laten voeren? Kies dan voor een betrouwbare kliniek als Mediclinic. Op die manier weet u zeker dat de kans op complicaties zo klein mogelijk blijft.