Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een burn-out voorkomen dankzij preventie en vroege signalering

Zowel voor werkgevers als voor werknemers is burn-out preventie erg belangrijk. Werkgevers willen namelijk een acceptabel ziekteverzuim. Dit betekent namelijk dat de werknemers prettig werken, goed in hun vel zitten en gestelde doelen behalen. Het voorkomen van burn-outs en andere stressgerelateerde ziektebeelden is dus zowel in het voordeel van de werkgever als de werknemer. De werknemers van EagleviewS in Amsterdam helpen graag door trainingen de geven over burn-out preventie. Op deze manier herkent de werkgever vroege signalen van een burn-out, terwijl de werknemer praktische handvaten krijgt om diens mentale gezondheid in de gaten te houden.

Een burn-out door thuiswerken snel signaleren en behandelen wanneer nodig

Burn-out preventie is erg belangrijk, zeker in de huidige omstandigheden waarbij veel werknemers thuiswerken. Door thuis te werken wordt het onderscheid tussen werk en privé namelijk heel klein, omdat alle taken in dezelfde omgeving worden gedaan. Wanneer zij weer terug op de werkvloer komen, kan het verschil wellicht te groot zijn. Tijdens een training over de preventie van een burn-out worden symptomen en signalen opgepikt door de trainer. Medewerkers met latente symptomen krijgen dan bijvoorbeeld extra groepssessies om een complete burn-out te voorkomen. Bij serieuze symptomen die direct om actie vragen, wordt er samen met uw medewerker een aantal individuele sessies ingepland om het herstel van de burn-out te starten.

Plan een training in of bestel een van de informatieve boeken

Voor burn-out preventie is EagleviewS uit Amsterdam de perfecte partner. Zowel de medewerkers als het management krijgen handige trainingen en handvaten om burn-out te voorkomen en te behandelen. Wilt u ook duurzaam inzetbaar personeel? Neem dan zeker contact op om een training in te plannen of bestel een van de informatie boeken over een burn-out en hoe deze voorkomen kan worden. Op de website van EagleviewS vindt u bovendien nog extra informatie over de kenmerken van een burn-out, tips over het terugdringen van ziekteverzuim en nog veel meer.

https://eagleviews.nl/