Wanneer u slecht ter been bent, is het verstandig om na te denken over een toiletstoel. Deze zorgt er namelijk voor dat u direct naast uw bed of bank naar de WC kunt, zonder dat u ver hoeft te lopen. Een toiletstoel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is daarom goed om de verschillende mogelijkheden te bekijken en een afweging te maken voor uw situatie. Daarna kunt u de stoel eenvoudig bestellen bij Zorgthuiswinkel.nl.

 

Een toiletstoel verkort de afstand naar het toilet

Een toiletstoel, beter bekend als de postoel, is een handig hulpmiddel voor wanneer u slecht ter been bent en daardoor niet lang naar de WC kunt lopen. U heeft hiermee niet alleen een kortere afstand tot het toilet, maar heeft hierbij ook nog een handig hulpmiddel om uzelf aan op te drukken. Deze stoel kan namelijk met verstelbare armleuningen besteld worden, waardoor u altijd gepaste hulp heeft bij het opstaan.

 

Schoonmaken en afdekken eenvoudig

Een toiletstoel kan eenvoudig schoongemaakt en afgedekt worden. Wanneer de postoel gebruikt is, dan kunt u de stoel het beste schoonmaken met een sopje. Schuurmiddelen zorgen ervoor dat de stoel eerder beschadigd raakt. Na het schoonmaken kunt u de zitting afdekken met de bijgeleverde afdekplaat.

 

Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een toiletstoel moet altijd zo comfortabel mogelijk zijn. Daarom zijn er alleen stoelen van de meest hoogwaardige kwaliteit in het assortiment van Zorgthuiswinkel.nl te vinden. U kunt verschillende onderdelen van de stoel verstellen zodat het naar wens is. Er wordt altijd gebruik gemaakt van waterafstotende en zachte bekleding, waardoor u geen moeite heeft met het zitten op deze draagbare WC. Wanneer u deze stoel aanschaft bij Zorgthuiswinkel.nl, dan bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

https://www.zorgthuiswinkel.nl