Een werkruimte die inspireerd! Wij van C-Bèta bieden u dit aan.

Een bijzondere evenementenlocatie! Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Onze locatie is een goed voorbeeld van circulair denken en is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibel te werk gaan in  Hoofddorp

Een mobiele levensstijl wordt gefacilieert door het nieuwe werken.  Wij verlengen de levensduur van materialen zodat onze ruimtes een inspiratiebron zijn  voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot onderzoekers, investeerders en adviseurs. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

Evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

U kunt bij terecht voor grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt.  Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. De keuze laten we aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte voor bijvoorbeeld 150-200 gasten? Of een ruimte voor maar een paar gasten. Voor iedereen is er een oplossing.  

Een inspirerende ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is terug te zien in onze werkruimtes en evenementenruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. 

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan contact op met ons. 

http://c-beta.nl/