Massage praktijk de bron
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, voor een nieuw tuinontwerp in Etten-Leur

Bent u niet meer helemaal tevreden met uw huidige tuin? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en is de tuin niet naar uw smaak? Of misschien heeft u wel een nieuwbouwhuis gekocht waar nog helemaal geen aangelegde tuin aanwezig is. Woont u in of in de buurt van Etten-Leur? Voor een mooi tuinontwerp in Etten-Leur of omgeving kunt u bij Egalisee Bestratingen aankloppen.

Egalisee Bestratingen is een klein en dynamisch bedrijf dat op een enthousiaste manier gerund wordt door Bas Beekers en Anton Baremans. Het bedrijf Egalisee Bestratingen V.O.F. uit Breda bestaat sinds enkele jaren en is inmiddels goed bekend in de omgeving van Etten-Leur. De goede samenwerking tussen Bas en Anton resulteert in de meest prachtige resultaten. Al veel klanten hebben hun nieuwe tuinontwerp uitbesteed aan Egalisee Bestratingen en allemaal zijn ze meer dan tevreden over het resultaat.

Al uw wensen en mogelijkheden vormen het uiteindelijke tuinontwerp

Wanneer de mannen van Egalisee Bestratingen bij u langskomen voor een nieuw tuinontwerp wordt er eerst goed naar de tuin gekeken. Hoeveel ruimte heeft de tuin, waar komt de zon op en gaat hij weer onder, welke plekken hebben altijd schaduw? Dit wordt allemaal meegenomen in het ontwerp. Uiteraard staan uw eigen wensen voorop. Wilt u een groot gazon met borders aan de zijkant? Of juist een groot terras met een vijver? Of wellicht een apart terras zodat u daar kunt genieten van het avondzonnetje. Al uw wensen en de mogelijkheden worden samengevoegd en er wordt een schets gemaakt van het nieuwe tuinontwerp. Vervolgens wordt de schets met u besproken en zo wordt er gewerkt naar het uiteindelijke tuinontwerp. 

Keramische tegels leggen? Egalisee Bestratingen levert topwerk!

Kiest u in uw nieuwe tuin voor keramische tegels? Dan zit u bij Egalisee Bestratingen goed! Zij zijn namelijk specialisten in keramische tegels leggen. Bij Egalisee Bestratingen heeft u keuze uit veel verschillende soorten keramische tegels, allemaal van de hoogste kwaliteit. Met keramische tegels zal uw terras veranderen in een prachtig plaatje!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/