Hulp bij rug- en nekklachten door een osteopaat in Eindhoven

De osteopaat in Eindhoven is er voor u bij klachten in de rug en nek. Als u regelmatig last heeft van deze klachten, kunt u waarschijnlijk alleen maar beamen dat ze enorm vervelend zijn en zelfs een grote impact kunnen hebben op uw leven. Bent u al bij verschillende instanties geweest voor uw rug- en nekklachten, maar gaan ze maar niet weg? De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij de osteopaat in Eindhoven

Als u zwanger bent verandert er plots van alles in uw lichaam. Plots moet het lichaam voor twee mensen tegelijk zorgen. Het is daarom belangrijk dat het lichaam goed functioneert. In veel gevallen gaat een zwangerschap gepaard met klachten. Osteopaat van Duursen in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopathie van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

De osteopaat in Eindhoven weet raad met huilbaby’s

Een baby die maar niet ophoudt met huilen. Dat is toch de nachtmerrie van elke ouder? Wat u ook probeert, het lukt maar niet om uw baby te laten stoppen met huilen. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de oorzaak. Bij Osteopathie van Duursen worden de verschillende structuren zoals schedel, nek, rug, bekken en buik op een zachte manier onderzocht. Bij Osteopathie van Duursen weten de osteopaten hoe zij een baby op zijn of haar gemak kunnen stellen door de baby bijvoorbeeld tijdens de behandeling te voeden of een speeltje te geven. De osteopaten passen geen manipulaties toe of kraken de gewrichten niet. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zachte technieken. Zo worden de beste resultaten bij baby’s geboekt.