Ben je toe aan een nieuwe haarstijl? Wil je jouw haar een andere kleur geven of wil je gewoonweg de puntjes laten bijknippen? Wat jouw wens ook is; bij Ronald Hair uit Duivendrecht kun je terecht. Deze kapper in de buurt van Diemen is erg professioneel en heeft al vele jaren ervaring op dit gebied. Ze hebben een team van vakkundige medewerkers die al vele haarstijlen en haarkleuren voorbij hebben zien komen. Deze kapsalon is zowel geschikt voor mannen en vrouwen als voor kinderen. Bij hen ben je verzekerd van de beste kwaliteit en word je ook nog eens helemaal in de watten gelegd. Ze nemen echt de tijd voor je, wat voor haarbehandeling je ook wilt. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je helemaal tot rust komen.

Verschillende soorten haarbehandelingen

De medewerkers van deze kapper uit Duivendrecht, nabij Diemen, hebben veel kennis van de verschillende haareigenschappen. Wanneer je problemen hebt met je haar zoals uitval, weinig volume of steeds dunner wordend haar, kunnen ze je gegarandeerd verder helpen. Door de juiste behandeling en goede verzorgingsproducten geven ze jouw haar weer een boost. Daarnaast geven ze advies en tips over hoe je jouw haar zelf het beste kunt verzorgen. Wil je hun verzorgingsproducten ook zelf gaan gebruiken? Dan kan! In hun winkel verkopen ze verschillende producten van toonaangevende merken, zoals Wella en Redken. Daarnaast zijn ze bij deze kapsalon ook altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends. Wil je dus graag een andere haarstijl, maar weet je niet goed wat bij jou past? Laat het dan over aan deze professionals en je loopt gegarandeerd met een glimlach de salon uit.

Maak een afspraak online

Wil je jouw haar ook laten knippen bij Ronald Hair, dé kapper nabij Diemen? Maak dan een afspraak via hun website of neem telefonisch contact met op met deze specialist. Zo weet je zeker dat je niet hoeft te wachten en op de afgesproken tijd aan de beurt bent. Ook voor vragen over behandelingen en prijzen kun je contact met hen opnemen. Hou ook altijd de Facebookpagina in de gaten. Daar staan regelmatig leuke acties op waarbij je onder andere verzorgingsproducten kunt winnen.

https://ronaldhair.nl/