Goede bokshandschoenen zijn ontzettend belangrijk als je fijn wilt boksen. Ze bieden niet alleen bescherming voor je handen tijdens het gevecht, maar zorgen ook voor extra krachtige stoten richting je tegenstander. Als je nieuwe bokshandschoenen wilt, heb je verschillende merken waar je keuze uit hebt. Denk aan Joya, King, Twins, Danger en Adidas – al deze merken staan garant voor een goede kwaliteit en zorgen dat je fijn bokst. Naast bokshandschoenen hebben deze merken ook andere vechtsportartikelen in het assortiment, zoals bandages en scheenbeschermers. Maar waar vind je al deze spullen overzichtelijk bij elkaar?

Ontzettend veel vechtsportartikelen onder één dak

Als je op zoek bent naar nieuwe spullen om jouw favoriete vechtsport te beoefenen, dan ben je bij OLB Sports op de juiste plaats. In de webshop én de winkel in Arnhem heb je ruime keuze als je nieuwe bokshandschoenen wilt kopen. Ze hebben niet alleen bokshandschoenen voor volwassenen in verschillende materialen en gewichten, maar ook voor kinderen. De laatste jaren zijn sporten zoals boksen en kickboksen namelijk steeds populairder geworden onder kinderen en jongeren. Het is echter wel belangrijk om het juiste gewicht voor hen te kiezen, zodat de spieren niet overbelast raken tijdens de training. Hoe zwaarder je gewicht, hoe zwaarder het gewicht van de bokshandschoenen – dat is de leidraad die je kunt gebruiken.

Krijg je spullen thuisgestuurd of ga een keer langs bij de winkel

Bij OLB Sports vind je alle vechtsportartikelen die je nodig hebt om fit te blijven. Plaats je een bestelling boven de €50,-? Dan worden er geen verzendkosten gerekend. Je krijgt je nieuwe bokshandschoenen dan gratis thuisgestuurd, als dank voor het kopen van de sportspullen. Ga je liever een keer langs bij de vestiging van OLB Sports in Arnhem om je bokshandschoenen te kopen? De winkel is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

https://www.olbsports.nl/