Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Ontvang persoonlijke burn-out begeleiding van een ervaren coach

Na een lange periode van stress, drukte en wellicht (over)spanning, kun je het gevoel hebben dat je helemaal opgebrand bent. Misschien zelfs zo erg dat je door het uitgeputte gevoel prikkelbaar bent, onrustig slaapt en moeite heeft om je te concentreren of dingen te onthouden. Wanneer je deze symptomen herkent, kan het zijn dat je in een burn-out bent beland. Dan is het zaak om hier snel mee aan de slag te gaan. Stress is namelijk erg ongezond, zeker als je er al te lang mee rondloopt. Zou je graag burn-out begeleiding ontvangen? Of heb je een werknemer in dienst die burn-out begeleiding nodig heeft? Schakel dan MYYS in.

Een coach die persoonlijke begeleiding biedt

MYCS is er voor jouw welzijn en die van jouw werknemers. Zij bieden persoonlijke begeleiding met een doelgerichte aanpak om jouw veerkracht te vergroten. In een korte en intensieve periode rijken zij de handvaten toe die nodig zijn om jezelf weer goed te voelen. Hoe precies? Als je burn-out begeleiding wenst, dan starten zij met een intake. Hierin onderzoeken zij de reden waarom je stress ervaart en wat er het best tegen gedaan kan worden. Daarbij besteden zij ook aandacht aan de preventie van een burn-out. Vervolgens starten zij de burn-out begeleiding die één maand duurt. Hierin focussen zij op jouw zelfkennis. Dit is namelijk cruciaal voor het definiëren van je kracht en talent. Daarnaast is het ook van levensbelang voor het bepalen van je grenzen.

Schrijf je in

Zou je graag burn-out begeleiding ontvangen en leren om jouw grenzen aan te geven en te ontdekken waar jouw talenten liggen? Schrijf je dan in voor een intakegesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Heb jij een medewerker die in een burn-out is beland en wil je hem of haar er weer bovenop helpen? Ook dan neem je eenvoudig telefonisch contact met hen op.

Gerelateerde artikelen

4 manieren om je best te doen in je relaties

Verschillende specialiteiten bij de specialist in fysiotherapie in Den Bosch

Bij deze brillenwinkel in Eindhoven vindt u gegarandeerd uw nieuwe bril