Op zoek naar de beste kapper Eindhoven?

Shane Hair Professionals is de beste kapper in Eindhoven. Waarom? Deze kapperssalon biedt haar klanten niet alleen professionele knipbeurten. Het gaat namelijk om een totaalpakket waarbij er geen detail over het hoofd gezien wordt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij deze unieke kapperssalon. Van authentieke barbierbehandeling tot een compleet nieuw kapsel, het kan allemaal. De Shane Hair Professionals zijn de beste in hun vak en adviseren u op basis van uw leeftijd, karakter en persoonlijke uitstraling.

Voor mannen én vrouwen

Shane Hair Professionals knipt en styled niet alleen vrouwen, maar ook mannen. De beste kapper in Eindhoven word je natuurlijk niet door gespecialiseerd te zijn in enkel het knippen van vrouwen (of mannen). Shane Hair Professionals heeft dan ook veel mogelijke behandelingen voor zowel mannen en vrouwen. U kunt als man bijvoorbeeld kiezen voor de authentieke barbierbehandeling voor uw haar en huid. Deze behandeling kunt u voordelig combineren met knippen en styling. Ook zijn alle behandelingen apart te boeken.

I.C.O.N. topproducten

Deze beste kapper in Eindhoven werkt exclusief met het merk I.C.O.N. en is tevens de Brand Store en Training Academy van dit stylingsmerk. Volgens Shane Hair Professionals kun je alleen de beste zijn door ook de beste producten te gebruiken. I.C.O.N. heeft verschillende toplijnen die geschikt zijn voor uiteenlopende haartypen en stijlen. Onderdeel van de I.C.O.N. lijn zijn producten speciaal voor mannen. De Mr. A producten zijn speciaal gemaakt voor de behoeften van de man. Verzorging en styling van mannenharen is namelijk totaal andere koek dan bij vrouwen.

Behandelingen

Heeft u al langer last van droog en beschadigd haar? Dan is de ‘Inner’ behandeling misschien iets voor u. Tijdens deze 20 minuten durende behandeling wordt het vocht in uw haren hersteld en zult u weer heerlijk zacht en glanzend haar krijgen. Ook als u uw haarkleuring zat bent en uw eigen haarkleur terug wilt, bent u bij Shane Hair Professionals aan het goede adres. Het ontkleuren van uw kapsel is zo voor elkaar. Mannen kunnen kiezen voor behandelingen speciaal voor het bijknippen of scheren van de baard.

https://shanehairprofessionals.nl