Als u niet langer zelfstandig kunt wonen, wilt u verzekerd zijn van uitstekende particuliere ouderenzorg en kunt u hiervoor terecht in particulier verpleeghuis Compartijn. Hier kunt u rekenen op de persoonlijke service en zorgverlening, die u nodig hebt. Ook als u niet langer zelfstandig thuis kunt wonen, zult u snel op uw gemak zijn in één van de vele wooncentra van Compartijn. De appartementen zijn geheel naar eigen wens in te richten, waardoor u zich hier snel thuis zult voelen. Er wordt alle ruimte geboden om uw eigen unieke leefstijl te behouden en kunt rekenen op voldoende privacy, waardoor u zich nooit ongemakkelijk voelt. Om een compleet thuisgevoel te realiseren, is het mogelijk om te allen tijde bezoek te ontvangen.

Familie georiënteerde particuliere ouderenzorg

Familie en vrienden zijn bij particulier verpleegdhuis Compartijn zeker welkom. U mag altijd visite ontvangen en het is zelfs mogelijk om uw kleinkinderen te laten overnachten. Dit kan zelfs als het onverwachts is en de kinderen graag bij u blijven voor de nacht. Het is belangrijk om mooie momenten samen te beleven en dit moet niet anders zijn als het nodig voor u wordt begeleid te wonen met particuliere ouderenzorg. U kunt zelfs een feestje houden, als u dit gewend bent. Er is volop ruimte om deze voorzieningen te bieden, waardoor u het gevoel behoudt nog volop in het leven te staan.

Particulier verpleeghuis Compartijn

Ons particulier verpleegdhuis is verspreid over heel Nederland, waardoor u altijd ergens terecht kunt, zonder dat u uw vertrouwde omgeving hoeft kwijt te raken. Zo verandert er niet heel veel als u gebruikmaakt van particuliere ouderenzorg. Alles is kleinschalig opgezet, waardoor u een heuse community gaat vormen met de andere bewoners van het particuliere verpleeghuis. Elk huis is opgebouwd uit zo’n 20 tot 40 luxe appartementen, welke u geheel zelf kunt inrichten. U behoudt zo uw eigen stijl en zult zich optimaal thuis voelen.