Snel van uw klachten af met fysiotherapie in Breda

Wist u dat u bij de specialist in fysiotherapie in Breda terecht kunt voor het snel verhelpen van uw klachten? Kom daarom eens langs bij Fysiotherapie Bredero in Breda en ervaar fysiotherapie van hoogwaardige kwaliteit. Deze specialist heeft het HKZ Certificaat behaald, wat betekent dat deze specialist voldoet aan de kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. Dit laat zien dat de zaken goed op orde zijn en dat de cliënt altijd centraal staat. Daarnaast werkt de organisatie continu aan verbetering van het aanbod. Als u bij Fysiotherapie Bredero in Breda langsgaat, zijn de afspraken helder en worden deze nagekomen. Uw klachten worden juist afgehandeld en verminderd. Naar uw wensen en behoeftes wordt zorgvuldig gekeken!

Ook voor kinderen is fysiotherapie in Breda een oplossing

Merkt u aan uw kind dat hij of zij last heeft van lichamelijke klachten? Dan is dit erg vervelend en u wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Deze heeft zich gespecialiseerd in het bewegend functioneren van kinderen tussen de 0 en 16 jaar. De specialist houdt een intakegesprek, zodat precies duidelijk wordt wat de lichamelijke klachten zijn. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld die past bij de situatie van uw kind. Heeft uw kind chronische klachten? Dan duurt de behandeling vaak wat langer. Bij zuigelingen komt het vaak voor dat zij kampen met motorische problemen. Deze worden door met fysiotherapie in Breda vaak verholpen door middel van adviezen. Als uw kind wat ouder is en een verkeerde houding heeft aangeleerd, kan dit ook voor lichamelijke klachten zorgen. Een kinderfysiotherapeut helpt u hierbij!

Op zoek naar fysiotherapie in Breda? Kies uit verschillende behandelmogelijkheden

Ga voor een behandeling op maat naar de specialist in fysiotherapie in Breda. Door de ruime vakkennis en jarenlang ervaring komt u gegarandeerd snel van uw klachte af. Deze specialist biedt verschillende behandelmogelijkheden, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Daarnaast beschikt deze specialist over diverse beweegprogramma’s en medische fitness. Als patiënt staat u altijd centraal, dit betekent dat u persoonlijke begeleiding krijgt bij uw herstel. Ieder persoon en ieder lichaam is anders en daarom wordt uw behandeling op maat voor u gemaakt. Heeft u een blessure? Dan is een Medical Taping behandeling misschien iets voor u. Met een spierknoop helpt de fysiotherapeut u graag door middel van Dry Needling, waarbij de spieren worden aangeprikt, waardoor ze gaan ontspannen. Bij deze specialist kunt u ook zonder afspraak terecht tijdens het dagelijkse inloopspreekuur.