Snel van uw nekklachten af door de specialist in Rotterdam

Weet u waar nekklachten vandaan komen? Als u zittend werkt en vaak in een verkeerde houding zit, dan is de kans groot dat nekklachten zich snel ontwikkelen. Ook stress kan een veroorzaker zijn van nekklachten. Uw spieren staan hierdoor veel onder spanning, waardoor u pijn ervaart. Als u van uw nekklachten af wilt, gaat u naar VondersFysioFit in Rotterdam. Met goed opgeleid personeel en jarenlange ervaring weten de fysiotherapeuten en manuele therapeuten precies wat de beste behandelmethode is voor uw nekklachten in Rotterdam. Zorg ervoor dat u snel van uw klachten afkomt door een afspraak te maken met de specialist in Rotterdam.

Vele mogelijke oorzaken voor uw nekklachten in Rotterdam

Als u last heeft van uw nek, dan kan het zijn dat u niet direct de oorzaak boven tafel heeft. Begrijpelijk ook, want er zijn allerlei verschillende oorzaken te noemen. Een hoge mate van stress zorgt ervoor dat uw nekspieren onder spanning komen te staan, waardoor u een stekende pijn kunt ervaren. Het kan ook zijn dat u zittend werkt en geen goede houding aanneemt. Door de verkeerde houding kunnen nekklachten in een rap tempo ontwikkelen. Wilt u hier zo snel mogelijk en effectief vanaf? Schakel dan de hulp in van VondersFysioFit. De goed opgeleide fysiotherapeuten en manuele therapeuten zorgen ervoor dat u op een gerichte wijze van uw nekklachten in Rotterdam afkomt.  

Een gerichte behandeling van uw nekklachten door de fysiotherapeut in Rotterdam

Wist u dat elke nekklacht uniek is? Daarom bieden wij geen standaardbehandelingen. Voor elke behandelingen maken wij een concreet en persoonlijk plan, zodat deze het beste resultaat biedt voor uw klachten. Het kan bijvoorbeeld komen doordat u zittend werkt en veel naar een scherm kijkt, maar ook door het ervaren van veel stress. Wat de oorzaak ook is, een gespecialiseerde fysiotherapeut genaamd VondersFysioFit in Rotterdam zorgt dat u snel en effectief van uw nekklachten afkomt. Allereerst vindt er een intakegesprek plaats waar uw klachten in kaart worden gebracht en de mogelijkheden worden besproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de behandeling van uw nekklachten in Rotterdam. Last van rugklachten of loopklachten? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.