Massage praktijk de bron
Image default
Mode en Kleding

Waarom kiezen voor een paperbag?

Waarom kiezen voor een paperbag?

Duurzaamheid en het milieu staan steeds hoger bij ons mensen in het vaandel. We worden ons er steeds meer van bewust dat we anders moeten omgaan met onze spullen en moeten denken aan zowel mens, dier als het milieu. De reden waarom de Myomy paperbag de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen is dus helemaal niet zo heel gek. De paperbag is namelijk speciaal ontwikkeld om te laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om een duurzame tas te produceren die er ook stijlvol en chique uitziet. Het eindresultaat was verbluffend en inmiddels zijn de tassen van myomy uitgegroeid tot één van de meest populaire paperbags die er op de markt te verkrijgen zijn.

Waar worden ze van gemaakt?

Paperbags worden gemaakt van duurzame materialen. Net als een leren rugtas dames worden ook de paperbags gemaakt van leer. Niet van zomaar het eerste beste leer, nee! Dit wordt gemaakt van het restproduct wat lokale boeren niet meer gebruiken. Waar in tegenstelling tot veel andere producenten gebruik maken van leer waarvoor speciale dieren zijn geslacht, geldt dit voor de paperbags absoluut niet!

Voordelen van een paperbag

Eén van de grote voordelen van een paperbag, is dat je ze letterlijk voor bijna alles kunt gebruiken. Door de grote opening aan de bovenkant en de stevige handvaten, zijn ze bij uitstek geschikt om de boodschappen mee te doen. Ook zien we, dat er vaak gebruik van wordt gemaakt om onze spulletjes zoals papierwerk en onze laptop in te doen wanneer we naar het werk gaan. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een mooie luxe aktetas, maar het principe is eigenlijk hetzelfde. Uiteraard kunnen we ons heel goed voorstellen, dat wanneer je een zakelijke afspraak hebt, je paperbag even tijdelijk verwisseld voor een aktetas om iets professioneler over te komen.

Duurzaam

Naast het feit dat een paperbag ontzettend praktisch is, zijn ze ook enorm duurzaam. Vooral omdat duurzaamheid een steeds belangrijker item wordt, is de paperbag onverminderd populair. De reden waarom jij zou moeten kiezen voor zo’n tas is dus vrij duidelijk. Doordat deze tassen duurzaam worden geproduceerd van restleer, betekent dat er niet speciaal dieren voor hoeven te worden afgemaakt. Zo draag je bij aan zowel het onnodige dierenleed als aan het milieu. Een bijkomend voordeel is overigens, dat de tassen niet alleen ontzettend praktisch zijn door de grote opening en handige handvaten, maar ook een ware lust voor het oog zijn en een absoluut modeaccessoire aan het worden zijn.