Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Waterbesparende regendouche gebruikt 50 procent minder water

Per dag gebruiken Nederlanders gemiddeld 119 liter water per persoon. Bijna de helft daarvan stroomt uit de douchekop uiteindelijk het afvoerputje in. Maar een waterbesparende regendouche van Niebla zorgt ervoor dat je hier de helft vanaf haalt. Dat bespaart per persoon bijna 25 liter water per dag. Dat is een enorme hoeveelheid water per jaar, reken maar uit!

 

Energie besparen met een waterbesparende regendouche

Al die liters water die nu dagelijks niet meer uit je douchekop komen, hoeven natuurlijk niet meer opgewarmd te worden. Dat scheelt ook nog eens behoorlijk in je energiekosten. En zo heb je de kosten van je waterbesparende regendouche er in een paar maanden weer uitgehaald. Daarna krijg je een fiks goedkopere water- en gasrekening.

 

Comfortabel blijven douchen

Sommige mensen denken dat ze moeten inleveren op comfort als ze een waterbesparende regendouche gaan gebruiken. De innovatieve manier waarop de Niebla douchekop de waterstralen op elkaar botsen, creëert echter elke seconde 300.000 hele kleine druppeltjes. Dat zorgt voor grote druppels nevel, waterdruppels met minimaal volume maar maximaal oppervlak. Veel natheid dus met minimaal verbruik van water.

 

Hoe ervaren mensen de waterbesparende regendouche?

Zo reageren mensen die de waterbesparende regendouche van Niebla gebruiken:

  • “Gebruikt veel minder water. Lekkere straal, echt geweldig. Wij willen niet meer terug. Zeker een aanrader!”
  • “Besparen én douchen onder een heerlijke straal.”
  • “Douche straal voelt niet anders volgens onze “douche verslaafde” pubers. Dus blijkbaar is zuiniger douchen zonder verlies van genot wel mogelijk.’
  • “Boven verwachting. Ik heb niet veel waterdruk dus was een beetje huiverig. Maar tot mijn verbazing kan ik de kraan zelfs minder ver open draaien, en heb een betere straal dan met de oude douchekop.”

 

Bespaar water en energie tegelijkertijd

Zonder het echt te merken, bespaar je op deze manier een grote hoeveelheid energie, water en geld. Een huis met 4 bewoners, zorgt ieder jaar namelijk al gauw voor net zo veel energiebesparing als 8 zonnepanelen opwekken. Maak dus makkelijk impact op het milieu en op je portemonee met een waterbesparende regendouche.