Massage praktijk de bron
Image default
Auto's en Motoren

5 betrouwbare occasions van de afgelopen tien jaar

Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, zuinige gezinsauto hebben vaak meer verstand dan geld. Maar het uitzoeken van een passende auto is een tijdrovende klus, niet op de minste plaats omdat er zoveel keuze is. Daarom in dit artikel een overzicht van de tien beste occasions die in de afgelopen tien jaar op de Nederlandse wegen rond hebben gereden.

5. Volkswagen Touareg: een SUV als zuinige gezinsauto

De grote SUV van Volkswagen is vanaf 2010 te koop en sindsdien erg populair als gezinsauto. De hoge zit, het trekvermogen en de zee van ruimte in de auto worden gewaardeerd en geprezen. Daarnaast heeft VW met deze SUV bewezen dat groot ook zuinig kan zijn.

4. Honda Jazz: de betrouwbare stadsbewoner

De Honda Jazz is dankzij zijn kleine omvang en zuinig motor de ideale City Hopper. Het is één van de meest betrouwbare, kleine auto’s dus je krijgt ontzettend veel waar voor je geld.

3. Honda CR-V: comfortabel voor de prijs

De Honda CR-V is ook een SUV, zij het wat kleiner dan de vorige SUV uit het rijtje. Er is een nieuw model op de markt maar de auto die tot 2018 is gebouwd heeft een betrouwbaarheidsclassificatie van maar liefst 94.6%. Ideaal dus om naar uit te kijken bij je lokale autodealer in Etten-Leur als je op zoek bent naar een jonge occasion.

2. Honda Civic: generaties aan ervaring

De Honda Civic is inmiddels bezig aan zijn tiende generatie en is sinds 1972 ononderbroken op de weg geweest. In dit geval gaat het over zijn voorganger, de Honda Civic uit 2012, en dan met name de dieselversie. Met een betrouwbaarheid van 95% op basis van een onderzoek van de Britse consumentenorganisatie, is dit een van de meest betrouwbare occasions die je op dit moment kunt kopen.

1. Lexus RX: Luxe, betrouwbaar, comfortabel

Weer een Japanse auto. Niet zo verwonderlijk, gezien de uitstekende reputatie van Japanse bouwkwaliteit wat auto’s betreft. De RX schrijft niet veel omdat het zo’n betrouwbare auto is dus je moet wel rekening houden met een hogere aanschafprijs.

Vind één van de bovenstaande modellen met behulp van een automakelaar

Bekijk het aanbod op de website van een autodealer bij je in de buurt in Etten-Leur en kijk of jouw favoriet uit het bovenstaande rijtje ertussen staat. Als dit niet het geval is vraag je naar de automakelaar. Een professional met meer dan 20 jaar ervaring met het in- en verkopen van auto’s. Hij gaat op zoek naar de beste deal voor jou en jij betaalt hier pas voor wanneer je helemaal tevreden bent met het voertuig, of dat nu om een cabriolet, een camper of een zuinige gezinsauto gaat.