Massage praktijk de bron
Image default
Eten en drinken

Afvallen in Eindhoven met behulp van Yayot

Ben je niet helemaal tevreden met je lichaam en is het tijd om af te vallen? De meeste afvaltechnieken zijn gericht op de one size fits all aanpak. De aanpak werkt echter niet voor iedereen, want iedereen is immers anders. De teleurstelling is groot als je het niet vol kunt houden en geen resultaat boekt.

Bij Yayot werkt het anders: op basis van je persoonlijkheidstype wordt bepaald welke manier van afvallen bij je past. Afvallen in Eindhoven was nog nooit zo gemakkelijk! De resultaten zijn blijvend.

Gebruik de kracht van je persoonlijkheidstype voor een blijvend gezonde levensstijl.

Wil je afvallen op basis van je persoonlijkheidstype? Neem contact op met de voedingsdeskundige in Eindhoven. Succes is gegarandeerd!

Weten wat voor jou werkt

Het draait allemaal om het volgende: weten wat voor jou werkt. Als je weet wat voor jou werkt, boek je resultaten. Dan zijn afvallen en het leiden van een gezond leven ineens niet meer zo lastig. Iedereen is anders. Misschien valt je collega veel af van veel cardio en koolhydraatarm eten.

Maar dat betekent niet dat dat voor jou net zo goed werkt! Alles behalve zelfs. Zelfkennis is de drijvende kracht van de voedingsdeskundige in Eindhoven. Weten wat je goed voor jou werkt én wat je leuk vindt. Als je deze zelfkennis hebt, kun je blijvende resultaten boeken.

De voedingsdeskundige van Yayot helpt je graag verder!

Alle zelfkennis die je nodig hebt

Deze aanpak biedt inzicht in:

  • Welk voedingspatroon je nodig hebt
  • Waarom werkt dat voedingspatroon voor jou?
  • Welke manier van afvallen is effectief voor jou?
  • Hoe je meer plezier krijgt in bewegen
  • Welke coaching jou verder helpt

Afvallen in Eindhoven met behulp van je persoonlijkheidstype

Bij afvallen in Eindhoven hanteert Yayot een andere aanpak dan andere coaches. Je krijgt persoonlijk advies op basis van je persoonlijkheidstype. Deze methode is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Dankzij dit instrument kun je alles uit jezelf halen. Het helpt namelijk bij het herkennen van jouw sterkste punten!

Maar ook bij het herkennen van je minder sterke punten, waardoor je weet wat wel en niet werkt voor jou. Ontdek wat je motiveert en inspireert om blijvende resultaten te boeken.

Online vragenlijst en twee diepgaande één op één gesprekken

Een online vragenlijst en twee diepgaande één op één gesprekken later weet je precies wat voor persoonlijkheidstype jij hebt. Juist door dit gedetailleerde beeld van jouw persoonlijkheidstype, weet je welke manier van afvallen en welk beweegadvies bij jou past. Een persoonlijke benadering staat dus altijd centraal.

Behaal blijvende resultaten met Yayot!

Ben je klaar voor verandering?

Ben je klaar om blijvende resultaten te halen met een bij jou passend afval- en beweegadvies? Neem dan gauw contact op met de gewichtsconsulente in Eindhoven en gewichtsconsulente van Yayot.

Samen werken jullie aan het doel: een gezonder leven en het ideale gewicht. Je bereikt dit gewicht, maar behoudt hem ook! Wil je meer weten over wat Yayot voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

https://www.yayot.com