Massage praktijk de bron
Image default
Financieel

Beleggen met de juiste broker

Beleggen met de juiste broker

Begin je met beleggen in cryptomunten? Dan heb je een goede broker nodig waar jij je cryptomunten kunt kopen en verkopen. Bij je zoektocht naar de beste broker moet je een aantal punten in de gaten houden. Begin eerst met het vergelijken van de verschillende brokers. Kijk vooral wat de transactiekosten zijn die je moet betalen als je gaat traden. Wat de beste broker is dat lees je in dit artikel.

Bitvavo review

Een van de beste crypto brokers is het Nederlandse Bitvavo. Bij deze broker betaal je de laagste transactiekosten en bovendien hebben ze een zeer overzichtelijke interface. Je kunt deze aanpassen van normaal naar geavanceerd voor de meer ervaren belegger. In de Bitvavo review lees je ook hoe makkelijk je geld op je account stort met iDeal en wat de totale kosten zijn. 

Het voordeel van Bitvavo is dat je er in meer dan 150 munten kunt handelen en dat je voor bepaalde munten staking kunt aanzetten. Je ontvangt dan een soort van rente over de munten die je in je account hebt staan. Makkelijker geld verdienen gaat niet.

Bitvavo voldoet aan alle veiligheidseisen en staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank. Alles is tot in de puntjes geregeld dus je kunt er met een gerust hart handelen in crypto. 

Trading Navigator Methode review

Ben je nog helemaal nieuw in het beleggen dan is het volgen van een cursus wel een must. Harm van Wijk heeft een cursus en beleggingstool uitgebracht waarmee jij op een eenvoudige manier kunt beleggen in aandelen en opties. In de Trading Navigator Methode review lees je onder andere dat je door het volgen van signalen die je ontvangt van de tool op het juiste moment aandelen kunt kopen en verkopen. 

Deze tool werkt op basis van een algoritme die jou helpt goede beslissingen te maken. Voor de beginnende belegger is beleggen op deze manier wel heel erg makkelijk.