Massage praktijk de bron
Image default
Auto's en Motoren

Mensgerichte technologieën werden opnieuw bekeken en verfijnd

De nieuwe Mazda CX-60 PHEV introduceert de eerste Plug-in hybride technologie van het merk in het Europese SUV-segment. Als belangrijkste model dat het merk in meer dan tien jaar op de markt heeft gebracht, vertegenwoordigt Mazda’s nieuwe topmodel alles wat het bedrijf in de afgelopen 100 jaar in zijn DNA heeft ingebouwd. Van een uitmuntend exterieur- en interieurdesign tot het meest verfijnde Japanse vakmanschap, de nieuwste innovaties op het gebied van mensgerichte technologieën en een aandrijflijn van topniveau.

Perfectie van de Jinbai-Ittai rijervaring

Mensgerichte technologieën werden opnieuw bekeken en verfijnd om de Jinba-Ittai rijervaring te perfectioneren en meer dan ooit in te spelen op de individuele behoeften van de bestuurder. Het baanbrekende Mazda Driver Personalisation System herkent de persoon op de bestuurdersstoel en past de omgeving – stoelpositie, stuurwiel, spiegels, HUD en zelfs de geluids- en klimaatregelings-instellingen – automatisch aan zijn lichaamsbouw en de persoonlijke voorkeuren aan.

De Mazda CX-60 Plug-In Hybrid vormt het hoogtepunt bij de Europese introductie van plug-in hybride modellen met een aandrijflijn die een Skyactiv-G 2.5, viercilinder benzine met directe injectie combineert met een grote, 100 kW sterke elektromotor, een volledig nieuwe 8-traps automatische transmissie en een 17,8kWh li-ion batterij met grote capaciteit.

Populaire Modellen

Vandaag de dag heeft Mazda een aansprekende reeks modellen ontwikkeld op basis van de Kodo-designtaal. Het aanbod varieert tussen compacte en grote modellen en alles wat daartussen zit. De Mazda 2 en Mazda 3 zijn populaire compacte hatchback modellen met achterklep. Het populairste zijn de SUV-modellen met een hogere zit. Met name de CX-3, CX-30 en CX-5 verkopen goed. Bijna alle modellen zijn voordelig te rijden via Mazda Private Lease

Mazda 2

De Mazda 2 is een compact, maar zeer compleet model. De Mazda 2 is een zustermodel van de Ford Fusion en is voor de Europese markt gebouwd in de Ford-fabriek in het Spaanse Valencia. De Mazda2 is standaard zeer rijk uitgerust. 

Je kunt de auto voordelig leasen via Mazda 2 Private Lease. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een wat ouder model te kopen.

Mazda CX 30

Ook de CX-30 is ontwikkeld op basis van de KODO-design filosofie van Mazda waarbij de kunst van het weglaten centraal staat. Het atletisch ontwerp en de vloeiende rondingen maken de CX-30 aantrekkelijk om naar te kijken.

De CX-30 speelt in op de wensen van veel klanten die een compacte auto willen combineren met het praktische gebruiksgemak en de ruimte van een SUV.

Dankzij de Skyactiv motor rijdt de CX-30 zuinig en levert hij prima prestaties. De Skyactiv-X motor is standaard voorzien van het M Hybrid-systeem, wat de energie van het remmen opslaat in een lithium-ion batterij. Hij rijdt hierdoor zuiniger, terwijl er toch maximale prestaties worden geleverd.

Mazda CX-30 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe Mazda SUV te rijden.

Mazda CX5

De Mazda CX-5 is een absolute topper, met ultiem rijgenot, grote toegankelijkheid en relatief lage onderhoudskosten. De Mazda CX 5  is een ruime SUV.

De auto wordt geproduceerd sinds 2012. Het is de eerste Mazda SUV die gebruikmaakt van de KODO- designtaal. De designtaal is eerst uitgeprobeerd op de Mazda Minagi, een conceptauto uit mei 2011.

De tweede generatie Mazda CX 5 wordt sinds 2016 geleverd. Hij wordt gebouwd in de Ujina fabriek van Hiroshima. Hij ziet er het mooiste uit in de rode “Soul Red Crystal” carrosseriekleur. Mazda CX-5 Private Lease is al jarenlang populair.

Space Star

In 1998 introduceerde Mitsubishi Motors de Mitsubishi Space Star speciaal voor de Europese markt. De Space Star is een compacte, 5-deurs MPV met 5 zitplaatsen die gebaseerd is op de Mitsubishi Carisma. In 2020 heeft de auto weer een facelift gekregen.

De nieuwe Mitsubishi Space Star heeft een 1.0 motor van 71 pk of een 1.2 motor van 80 pk. De Space Star is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: de Entry, Cool+, Active, Nova en Instyle. 

Iedereen die een betaalbare en zuinige stadsauto wil kopen, maakt met een Mitsubishi Space Star Private Lease Auto een goede keuze. 

Mazda

De naam van Mazda is aanvankelijk Toyo Cork Kogyo Co., Ltd.. Het bedrijf wordt opgericht in 1920 in Hiroshima. De overstap van het produceren van gereedschappen naar die van voertuigen vindt plaats in 1931. Dan wordt de Mazda-Go geïntroduceerd. Het is een soort autoriksja.

Formeel verschijnt de naam ‘Mazda’ echter pas in 1984 op de auto’s in Europa. Hoewel de vroegste voertuigen uit deze fabrieken dus ook al Mazda’s zijn. Tijdens de Tweede Wereldoorlog (1939-1945) bouwt Mazda wapens voor het Japanse leger. Pas vanaf de jaren zestig krijgt de autoproductie echt voet aan wal. De R360 wordt gepresenteerd in 1960. In 1962 volgt de Carol.

Tot de oliecrisis van 1973 gaat het voortvarend met Mazda. Die crisis heeft echter grote gevolgen. Grote verliezen volgen vanaf 1975. Het bedrijf gaat bijna failliet. Een interventie van het conglomeraat (“keiretsu”) de Sumitomo Group en de Sumitomo Bank is nodig om het bedrijf te redden.

Private Lease

Mazda modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Mazda Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.