Massage praktijk de bron
Image default
Eten en drinken

Spareribs kopen bij LeJean

Spareribs kopen, dat doe je bij de webshop van het vleesatelier. Want als je van plan bent om heerlijke spareribs te gaan bereiden wil je natuurlijk wel dat het van topkwaliteit is. Het vinden van de perfecte spareribs kan soms moeilijk zijn maar bij de webshop van het vleesatelier zit je sowieso goed. Het vlees valt praktisch heerlijk van het bot af. Ben jij van plan om te gaan barbecueën of om een paar gasten uit te nodigen? Dan zijn spareribs een echte toevoeging aan de eettafel.

Heerlijke spareribs bij het vleesatelier

Bij de webshop staat hoogwaardige kwaliteit voorop. In het ruime assortiment van de webshop vind je dan ook veel verschillende soorten vlees. Natuurlijk zijn er oude vertrouwde stukken vlees zoals malse spareribs maar je vindt ook exotisch vlees zoals zebra en halal vlees op de webshop. Voor iedereen is er wel wat te vinden op de webshop. De Inkopers van het vleesatelier zorgen ervoor dat het vlees uniek is en dat de dieren goed worden behandeld door de boerderijen te bezoeken. Ze reizen dan af naar landen zoals Nieuw-Zeeland en Argentinië. Niks is te ver voor de zoektocht naar eerlijk en uniek vlees.

Soorten Spareribs

Als het aankomt op spareribs weet maar al te goed wat hij doet. Je hebt namelijk keuze uit verschillende soorten spareribs, want iedereen heeft een andere smaak. Een echte aanrader is de USA St. Louis Style Spareribs. Deze ribben zijn net zo lekker als ze gerookt of geroosterd zijn. We raden je wel aan om meerdere servetten binnen hand bereik te hebben. Naast deze unieke soort heb je natuurlijk ook nog de gewone spareribs in verschillende maten, dik bevleesd spareribs én Iberico spareribs. De Iberico spareribs zijn echt heerlijk nootachtig van smaak en uitzonderlijk mals.

Spareribs bestellen bij het vleesatelier

Hoe fijn is het dat je verrukkelijke spareribs gewoon bij jou thuis kan laten bezorgen? Plan je een grote barbecue? Doe dan meteen wat kipsaté en andere vleessoorten in je mandje, want boven de 50 euro is je bestelling inclusief verzendkosten. Winkel je toch liever voor vlees in een fysiek atelier? Dan kan dat ook want sinds 2020 heeft het vleesatelier zijn deuren geopend op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.