Massage praktijk de bron
Image default
MKB

Sportprijzen voor ieder evenement, welke kies jij?

Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder een mooie prijs voor de winnaar of de deelnemers. Welke prijzen je kiest hangt af van je budget, het soort evenement en je persoonlijke voorkeur. De mogelijkheden zijn eindeloos dus het is goed om je een beetje in te lezen in de mogelijkheden die je hebt wanneer je een evenement gaat organiseren. Doe inspiratie op in dit artikel zodat je uiteindelijk prijzen bestelt waar je helemaal content mee bent!

Van sportwedstrijd tot teambuilding

De sportwedstrijden zoals we die normaal gesproken kennen liggen even op hun gat. Maar gelukkig bieden de tijden ons verschillende mogelijkheden om online met elkaar in contact te blijven. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat mensen fit blijven dus waarom organiseer je geen leuke, sportieve uitdaging die mensen thuis uit kunnen voeren. Op internet kun je ontzettend veel sportroutines vinden die je thuis, met minimale materialen, uit kunt voeren. Organiseer een challenge voor je collega’s en bestel mooie sportprijzen voor de degene die het vaakst is gaan sporten, de meeste herhalingen weet te maken of wie de meeste andere collega’s heeft overgehaald om mee te doen!

Ook als je minder sportief bent aangelegd kun je bijvoorbeeld medailles bestellen voor de winnaars van de pubquiz en zelfs een Escape Room kun je tegenwoordig online doen!

Persoonlijke opdruk, afbeeldingen en nog veel meer keuze!

Om het nog leuker te maken kun je een beker of medaille kopen met een persoonlijke opdruk en een afbeelding die je zelf hebt toegevoegd. Een persoonlijke medaille bestellen doe je online, waar je tijdens het bestelproces direct aanpassingen kunt maken aan de prijs. Zo maak je het persoonlijk en nóg leuker voor de winnaar! En daar wordt iedereen natuurlijk fanatiek van!