Massage praktijk de bron
Image default
Eten en drinken

Wat doe een groothandel Arabische producten?

Een groothandel Arabische producten verkoopt niet aan consumenten maar houdt zich bezig met het importeren van de producten. Maken van contacten in de Arabische landen is dus heel belangrijk want je hebt leveranciers nodig.

Het werk van een groothandel Arabische producten is veel ingewikkelder dan de supermarkt of winkel dat de producten doorverkoopt aan consumenten. De groothandel moet de juiste importregels opzoeken voor Nederland en van het land van waaruit ze importeren. Het regelen van transport en zorgen dat de leveranciers de juiste producten leveren hoort er allemaal bij. Vanaf het moment dat ze de producten in een Arabisch land inkopen zijn ze bezig met het in Nederland in hun eigen magazijn te krijgen.

Als een groothandel Arabische producten het een keer gedaan heeft met een bepaalde leverancier gaat het wat soepeler, want dezelfde producten worden dan geleverd door dezelfde leverancier. In het begin gaat het vooral moeilijk met het vinden van de juiste leveranciers en het importeren met de juiste transportbedrijven.

Als ze de producten in hun magazijn hebben verkopen ze de Arabische producten aan winkels en supermarkten. Ze verkopen de producten namelijk in grote aantallen en dit zijn aantallen dat een consument niet af kan nemen.