Massage praktijk de bron
Image default
Winkelen

Woontips voor 2021 en hoe kan je nou leuk decoreren als de winkels dicht zijn?

We hebben allemaal te leiden onder deze bizarre tijden en dat betekend dat veel ondernemers creatief moeten zijn en dat wij als consument de ondernemers kunnen helpen deze bizarre tijd door te komen! In dit artikel gaan we het hebben over woontips, maar ook hoe je in deze tijd je huis leuk kan aankleden plus hoe je ondernemers bij jou in de buurt kan helpen!

Woontips landelijke en industriële stijl

Landelijk en industrieel is wel echt de trend van het moment. Je ziet het terug in de meubels met veel hout en staal, in de deuren van staal, in de koeienhuid vloerkleden en ook in de accessoires. Mocht je nu echt toe zijn aan een andere tafel of kast, dan kan je zoeken naar meubelzaken bij jou in de buurt! Vraag dan of ze samen met jou ‘via video bellen’ de winkel door willen lopen om zo te kijken of je iets kan vinden naar je smaak. Dan help je de ondernemer bij jou in de buurt en tegelijk kan je jouw huis weer fijn aankleden!

Inspiratie op doen

Als je wel wilt vernieuwen maar je bent echt inspiratieloos; kijk dan eens op Pinterest. Je ziet hier altijd superleuke aankleding bijvoorbeeld een schapenvacht in de stijl die precies bij je past ‘en waar jezelf misschien nooit aan zou denken’, een mooie wandklok, een lamp of wat dan ook. Pinterest is wel echt het platform om inspiratie op te doen!

Een product heeft je interesse gewekt

Wat je zal merken is dat je snel een paar producten zal vinden die je mooi vindt en jouw interesse hebben gewekt. Pinterest is namelijk zo groot en zal zeker zorgen dat je verder kan met de inrichting van je woning! Je kan dan via Google zoeken of er een bedrijf bij jou in de buurt zit en deze producten verkopen.

Trend van 2021

Zoals je boven al hebt kunnen lezen is de trend op dit moment echt het landelijke en industriële. Je ziet in huis veel schapenvachten liggen en dan voornamelijk de IJslandse schapenvachten. Deze hebben net wat langere haren, zijn zacht en zijn dan ook erg populair. Zo wordt de natuur in huis gehaald en in combinatie met de industriële meubels echt een eyecatcher!

We hebben het al een paar keer gehad over Pinterest en kunnen maar één ding zeggen: bezoek de pagina landelijke en industrieel en laat je verbazen!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/