Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

2 redenen waarom je loopbanden moet kopen bij FlowFitness

Flow Fitness heeft een ruim assortiment loopbanden van topkwaliteit. Van eenvoudige, maar robuust uitgevoerde modellen voor wandelaars en joggers tot luxe uitgevoerde exemplaren met talloze functies voor de semiprofessionele hardloper. Alle loopbanden hebben een oersterke constructie, een unieke demping en een gebruiksvriendelijke computer. Dankzij de verschillende functies en specificaties is er voor iedereen een ideale Flow Fitness loopband. Om een goede keuze te kunnen maken uit de verschillende loopbanden is het verstandig dat je eerst weet wat je met de loopband wilt bereiken. Dit is nodig om beter te kunnen bepalen voor welke snelheid en uitvoering je het best kunt kiezen. Wil je afvallen, conditie verbeteren of intensief trainen voor een wedstrijd?

1.     Goedkoop is duurkoop

Goedkoop is duurkoop. FlowFitness is echter de beste keus als je op zoek bent naar een loopband met een perfect in balans zijnde prijs-kwaliteitverhouding. Al hun apparatuur is overigens van topkwaliteit. Daarom steken de garantievoorwaarden ver uit boven die van de gangbare fitnessapparatuur. Op hun loopbanden geven zij moeiteloos 3 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op het frame. Ook voorrijkosten worden de eerste 2 of 3 jaar, afhankelijk van het type apparaat,  niet aan je doorberekend.

2.     Voordelen van loopbanden van Flow Fitness

FlowFitness loopbanden hebben een bijzonder goede demping. Hierdoor worden je pezen en gewrichten, en dan vooral je knieën, minder belast. Heb je overgewicht, dan is dit een belangrijk aandachtspunt. Op onze paden en wegen komen we nogal eens wat hindernissen tegen: takken, gladde bladeren, stoepranden, maar ook stoplichten. Op de loopbanden van Flow Fitness kan je ongehinderd en veilig je training volgen alsof je op asfalt loopt. Uiteraard kan je trainen wanneer je maar wilt. Vergeet openingstijden en abonnementen van sportscholen. Laat verkeer, slecht weer of duisternis voor wat het is. Loopbanden zijn bovendien geen sta-in-de-weg. Omdat ze inklapbaar zijn, nemen ze genoegen met minimale opbergruimte. Als je je vorderingen kunt zien, dan geeft dat een extra stimulans. Daarom worden er diverse waardes getoond die je tijdens je training rechtstreeks kunt volgen. Denk hierbij aan je hartslag, het aantal verbrande calorieën, de verstreken tijd, je snelheid en je afgelegde afstand. Omdat loopbanden beschikken over een scala aan trainingsschema’s, kan je het ‘rondje om het park’ eindelijk eens loslaten. Door de vele programma’s verveelt een training nooit. Pas je training aan of intensiveer je schema, waardoor je steeds meer conditie opbouwt.

https://www.flowfitness.com/nl/