Massage praktijk de bron
Image default
Sport

3 apps die je op je sporthorloge zou moeten hebben

Je kent het wel, je hebt een nieuwe sporthorloge weten te bemachtigen en je weet niet waar je moet beginnen. Vaak is het eerste dat iedereen doet apps installeren, waarvan je denkt ze nodig te gaan hebben. Wat ons betreft een prima keuze, maar wil je weten welke apps je echt niet mag missen op je nieuwe sporthorloge? Lees dan snel verder, want we vertellen het je graag!

#1. Spotify

Wat is sporten zonder muziek? Inderdaad, helemaal niet leuk! Daarom is het belangrijk om allereerst je beste sportmuziek op je smartwatch te gaan zetten. Zijn dit techno setjes, of luister je liever naar ABBA tijdens het trainen? Nog niet heel lang geleden is het ook voor Apple Watch gebruikers mogelijk om muziek te downloaden op je sporthorlge via Spotify, daarvoor kon dit nog niet.

 

#2. Strava

De bekende sportapp: Strava. Deze heb je als fanatieke sporter waarschijnlijk al op je mobiel staan, maar nu je een sporthorloge hebt is het nog handiger om deze ook hierop te zetten. Houd al je sportdata bij en deel deze gemakkelijk en snel met je vrienden. Houd je van hardlopen? Dan is dit echt een uitkomst! Je hoeft dan namelijk niet meer met je telefoon te sleuren om maar je rondje bij te houden. Dat doet die horloge om je pols gewoon voor jou.

#3. Je bankapp

Deze app is voor iedereen anders, maar het komt op hetzelfde neer: je bankapp. Tijdens het rondje hardlopen of fietsen trek in een koffietje? Dat snappen wij maar al te goed en dan is het wel belangrijk dat je deze af kan rekenen. Met de betaalapp van bijvoorbeeld ING kan je makkelijk met je nieuwe sporthorloge betalen. Je portemonnee kan je dus gewoon thuis laten.

Nog geen sporthorloge?

Wel op zoek naar een nieuw horloge, maar geen idee welke je moet kopen om deze handige apps erop te zetten? Dan moet je eens online gaan kijken naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij Smartch hebben ze een selectie gemaakt van de beste sporthorloges. Deze lijst is altijd up-to-date, zodat jij te allen tijde weet wat de mogelijkheden zijn. Dit doen ze door te kijken naar de specificaties en echte gebruikerservaringen.

Conclusie

Heb je een nieuwe smartwatch of sporthorloge gekocht? Kijk snel in de Appstore of Google Play Store of bovenstaande apps beschikbaar zijn voor jou. Nog een nieuwe sporthorloge kopen? Neem dan eerst eens een kijkje op de beste sporthorloge pagina van Smartch.nl, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.