Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

4 outfits voor je date-avond!

4 outfits voor je date-avond!

Wanneer je een date hebt wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien voor je grote liefde. Wist je dat de kleuren rood en roze liefde uitstralen en je ook meer verliefd laten voelen? Draag dus vooral deze kleuren op die speciale dag! Heb je wat inspiratie nodig? Wij hebben 4 mooie date outfits voor je op een rijtje gezet!

 

  1. Bloemenjurk

Eén van de meest vrolijke jurkjes: een bloemenjurk. Bloemen zijn vrolijk, speels en maken iedereen blij. Ga voor een classy maxi jurk of een kort bloemetjesjurkje en combineer het met witte sneakers of leuke laarsjes. Dit ziet er superromantisch uit! 

 

  1. Rood of roze jurkje

Zoals eerder gezegd, stralen de kleuren rood en roze liefde uit. Mensen worden ook aantrekkelijker gevonden wanneer ze deze kleuren dragen. Koop dus een mooi rood of roze jurkje en combineer deze verder met simpele accessoires zoals een mooi kettinkje en een jasje. Om er chique uit te zien kan je er hakken onder dragen. Dit ziet er erg klassiek uit en het is een subtiele outfit om indruk mee te maken.

 

  1. Casual

Heb je een date die iets meer casual is? Trek dan een simpele outfit aan waarin je jezelf er mooi uit vindt zien. Een spijkerbroek is altijd goed met een mooi shirtje die je figuur complimenteert. Zorg er vooral voor dat je jezelf comfortabel voelt!

 

  1. Zwart

Wist je dat zwart afkleedt? Je zal er altijd slanker uitzien wanneer je iets zwarts draagt en het zal je figuur op de goeie plekken accentueren. Trek dus je mooiste little black dress uit de kast en combineer deze zoals jij wil. Met sneakers en een spijkerjasje voor een casual uitstraling, of met hakken en een colbert voor een chique look. Met zwart kan je nooit fout zitten!