Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

5 stijlvolle items voor een frisse en natuurlijke tuininrichting!

Het kan tegenwoordig erg lastig zijn om een specifieke stijl te hanteren in jouw tuin. Er is zoveel mogelijk, waardoor je makkelijk een mix van verschillende stijlen toe past. Wil jij een inrichting zoals in de tijdschriften en reclames? Dan moet er eigenlijk  vastgehouden worden aan één bepaalde stijl. In deze blog behandelen we vijf stijlvolle items voor een frisse en natuurlijke tuininrichting. Lees gauw verder! 

 

Loungeset

De loungeset is een hotspot in de gemiddelde tuin. Het is de plek waar ontspannen en geleefd wordt. Om een natuurlijke stijl te hanteren, kan je ervoor kiezen om een loungeset van hout te plaatsen. De houten look heeft een natuurlijk karakter, wat perfect past binnen deze stijl. Er zijn natuurlijk verschillende soorten hout, maar die keuze hangt volledig af van jouw smaak. 

 

Gazon

Een verzorgd stuk gazon kan bijdragen aan een natuurlijk look. Het staat voor verfrissing en natuur. Het hoeft niet eens een groot stuk gazon te zijn. Je kan het gazon ook toepassen als tussenstuk, tussen jouw huis en een overkapping. 

 

Natuurlijke verlichting

Een natuurlijke inrichting koppelen we niet gauw aan felle lichten. Hiervoor willen we warme en gedimde kleurtonen. Het hoeven dus geen grote lampen te zijn, maar bijvoorbeeld kleine spots of wat oudere lampen. Het moet meer dienen als aanvulling dan dat het werkelijk dient als verlichting. 

 

Natuurstenen

Je kan een gazon combineren met natuurstenen. Maak bijvoorbeeld een looppad van natuurstenen. Op deze manier dienen de stenen als subtiele aanvulling voor de tuin. Probeer daarnaast tegels en eventueel wanden in een natuurlijke stijl aan te leggen. Dit maakt de look van jouw tuin completer. 

 

Accessoires

Ten slotte kan je de look afronden met accessoires. Zo kan je kiezen voor beelden of hangplanten. Gebruik natuurlijke producten om de sfeer te benadrukken. De accessoires fungeren zo als kers op de taart voor de inrichting van jouw tuin.

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/