Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

7 dingen om in gedachten te houden bij het huren van een garagebox

Op zoek naar een garagebox? Ga dan niet voor de eerste beste of goedkoopste garagebox. Overweeg eerst de volgende punten die u misschien nog niet overwogen had. Als het gaat om garageboxen voor waardevolle spullen, al dan niet voor langere tijd, dan wilt u van één ding zeker zijn: de spullen zijn altijd veilig! De garagebox op een verlaten industrieterrein is dus niet altijd de beste optie. In deze blog zijn een aantal punten voor u op een rij gezet die u uzelf kunt afvragen om de beste keuze te maken:

1. Zijn mijn spullen veilig?

Wat er in de garagebox wordt opgeslagen, is afhankelijk van de waarde. Zowel financiële waarde als persoonlijke waarde spelen een rol. u wilt zeker weten dat het veilig is. Zorg dus altijd voor een goede beveiliging van uw garagebox. Met toegangscontrole, slot en camerabeveiliging.

2. Is mijn garagebox altijd bereikbaar?

U wilt altijd toegang hebben tot uw gehuurde garagebox. Bij voorkeur 24/7. Daarom wil u garageboxen die van 9 tot 5 open zijn vermijden. Dat zijn de kantooruren. Ook wilt u uw spullen zonder afspraak ophalen of toegang tot hebben. Zonder dat de leverancier van de garagebox extra geld hiervoor vraagt.

3. Is mijn garagebox waterdicht en geïsoleerd?

Het is natuurlijk nog steeds een kwestie van welke items u moet bewaren. Maar als het meubilair van waarde is, is het het beste om een garagebox op kamertemperatuur te hebben. En helemaal droog! Met een minimum temperatuur van ongeveer 12 graden is de kans op schimmel het minst groot.

4. Heb ik een extra inboedelverzekering nodig?

De meeste huishoudens hebben een actuele inboedelverzekering. Maar soms gelden er andere regels als dingen buiten het huis worden opgeslagen. Controleer vooraf bij uw verzekering of u een aanvullende verzekering moet afsluiten. In veel gevallen kan het gratis met de bestaande verzekering.

5. Welke extra kosten kunnen er gemaakt worden?

Per verhuurder kunt u de huurprijs controleren. De een is veel goedkoper dan de ander. Controleer nogmaals goed of er extra kosten zijn bovenop de huur die kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij aan beheerkosten, verzekering, huur verhogen, vervanging van de beveiliging of energieverbruik. Alle bovenstaande factoren kunnen samen de prijzen aanzienlijk opdrijven.

6. Hoeveel garagebox is er?

Waarschijnlijk de belangrijkste factor na veiligheid, is de grootte van de garagebox. Schat vooraf in hoeveel ruimte u nodig hebt om u spullen op te bergen. Of als alle spullen in dozen gaan, meet en reken uit hoe groot de garagebox moet zijn. Te veel lege ruimte is weggegooid geld. Maar een te kleine ruimte lost het probleem niet .

7. Moet ik perse huren in de randstad?

Zeker niet. Binnen de randstad zijn de prijzen veelal nog hoger per garagebox. Wil u dingen opbergen die u niet vaak nodig hebt of voor een langere tijd. Dan is het de moeite waard om te kijken buiten de randstad. Bijvoorbeeld een garagebox in Leeuwarden wordt dan interessant, ook financieel gezien.

 

https://storage-share.nl/