Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Bad hair day? Tips voor het omgaan met lastige haardagen

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met lastige haardagen. Je haar lijkt gewoon niet mee te werken, ongeacht wat je probeert. Maar maak je geen zorgen, er zijn manieren om met deze uitdagingen om te gaan en je haar er toch geweldig uit te laten zien. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen omgaan met bad hair days.

 

Kies voor eenvoudige stijlen

Op dagen dat je haar gewoon niet wil meewerken, kies voor eenvoudige stijlen die weinig inspanning vergen. Een eenvoudige paardenstaart, een rommelige knot of een vlecht kunnen er nog steeds stijlvol uitzien, zelfs als je haar niet helemaal meewerkt.

 

Gebruik haaraccessoires

Haaraccessoires kunnen je beste vriend zijn op een bad hair day. Denk aan haarclips, spelden, diademen en hoeden. Deze accessoires kunnen je haar vastzetten, camoufleren en er tegelijkertijd trendy uitzien.

 

Droogshampoo is je redder

Droogshampoo is een geweldige uitvinding voor dagen waarop je haar er vettig of futloos uitziet. Het absorbeert overtollige olie en geeft je haar een frisse uitstraling en extra volume. Spuit een beetje droogshampoo op je haarwortels en kam het door voor een snelle opfrissing.

 

Vertrouw op professionele hulp

Als je regelmatig last hebt van lastige haardagen, overweeg dan om professioneel advies in te winnen. Salontopper.nl biedt een breed scala aan hoogwaardige haarproducten die je haar kunnen helpen er op zijn best uit te zien, zelfs op dagen dat het niet meewerkt.

 

Experimenteer met hoofddeksels

Hoofddeksels zoals hoeden, petten en sjaals kunnen je haar verbergen en tegelijkertijd je look aanvullen. Dit is een geweldige manier om je haar een pauze te geven terwijl je nog steeds zelfverzekerd en stijlvol bent.

 

Ga voor een snelle opfrissing

Als je geen tijd hebt om je haar volledig te restylen, probeer dan een snelle opfrissing. Gebruik een beetje water om je haar licht vochtig te maken en breng wat leave-in conditioner aan om je haar glad te maken en te temmen.

 

Accepteer en omarm

Soms is het beste wat je kunt doen op een bad hair day gewoon accepteren en omarmen hoe je haar er natuurlijk uitziet. Het omarmen van je natuurlijke textuur en uitstraling kan je zelfvertrouwen vergroten en je haarproblemen in perspectief plaatsen.

 

https://salontopper.nl