Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Badkamer accessoires voor in jouw huis

Accessoires voor in de badkamer kunnen deze wat sfeervoller maken. Denk aan een mooie wasmand gemaakt van staal of een mooie ronde spiegel aan de wand. Toch vergeten mensen af en toe om essentiële badkamer accessoires te halen. Met deze blog willen we een aantal artikelen benoemen die niet mogen ontbreken in jouw badkamer!

 

Zeepdispenser 

Tegenwoordig legt niemand meer een blok zeep neer bij de wastafels om de handen te kunnen wassen. Vloeibaar zeep komt nou niet echt voor in mooie verpakkingen, dus je kunt ervoor kiezen om de zeep in mooie zeepdispenser in de badkamer te plaatsen. Deze kan zowel aan de muur worden gehangen of gewoon los op het badkamermeubel te zetten, afhankelijk van je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren. 

 

Badkamer luidspreker

Stel je voor: je hebt een lekker warm bad voor jezelf gemaakt met zeepbubbels en de Linda om te lezen, maar je mist nog één ding om te ontspannen. Wat mis je? Een badkamer luidspreker om je favoriete muziek op te zetten. Deze luidsprekers zijn waterdicht, wat heel erg handig is in vochtige ruimtes als een badkamer. Ze zijn uitgerust met een hendel, waardoor ze heel makkelijk mee kunt nemen naar een andere kamer in huis of zelfs naar de tuin! Bij MaxTotaal bijvoorbeeld kun je al snel luidsprekers scoren voor een goedkoop prijsje!

 

Toiletborstel

Een toiletborstel is essentieel voor de schoonmaak van de wc-pot. Hoewel niemand deze vol in zicht wil hebben, kan deze echt niet ontbreken in de badkamer. Gelukkig zijn er veel modellen die stijlvol zijn om deze weg te werken in het interieur van je badkamer. 

 

Handdoekhaak

Handdoekhaken zijn kleine essentiële onderdelen voor de badkamer. Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Ze zijn in allerlei soorten en designs verkrijgbaar waardoor je er ongetwijfeld eentje zult vinden voor jouw badkamer! Als je in je eentje woont, dan heb je er waarschijnlijk maar één of twee nodig. Maar in het geval dat jullie een gezin van vijf mensen zijn, dan is het misschien een betere optie om voor een kapstok voor in de badkamer te kiezen. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in meerdere modellen, waardoor de badkamer er mooi uit ziet.

https://www.maxtotaal.nl/