Massage praktijk de bron
Image default
Haartransplantatie

Been laseren: waarom is het beter dan scheren?

Je benen laseren is om een ​​aantal redenen beter dan scheren. Het is nauwkeuriger, het gaat langer mee en het is minder irritant. Hier zijn de details over waarom laseren een betere keuze is dan scheren.

Hoe been laseren werkt

Been laseren is een cosmetische ingreep waarbij lasers worden gebruikt om ongewenst haar van de benen te verwijderen. De laser zendt een lichtstraal uit die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Dit verwarmt selectief de haarzakjes en vernietigt ze, zonder de omliggende huid te beschadigen. Been laseren is een veilige en effectieve manier om gladde, haarvrije benen te krijgen. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan haartypes, van fijn vellushaar tot stug terminaal haar. Lasers kunnen ook worden gebruikt om specifieke gebieden aan te pakken, zoals de bikinilijn of de bovenlip. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het haartype en de groeicyclus van de persoon, maar de meeste mensen hebben tussen de vier en zes sessies nodig voor een optimaal resultaat. Wilt u graag meer weten? Neem dan eens contact op met www.hairlesslaserclinics.nl op! Been laseren is een steeds populairdere keuze voor mensen die op zoek zijn naar langdurige ontharing, en terecht – het is snel, efficiënt en vrijwel pijnloos.

Waarom is het beter?

Precisie: laserontharing is een nauwkeuriger proces dan scheren. Bij scheren wordt een mes gebruikt om haar aan de oppervlakte te verwijderen, wat kan leiden tot gemiste plekken en ongelijkmatige resultaten. Laseren daarentegen richt zich direct op de haarzakjes voor een grondigere verwijdering.

Levensduur: laser-verwijderd haar duurt aanzienlijk langer om terug te groeien dan geschoren haar. Dit betekent dat u weken of zelfs maanden kunt genieten van gladde benen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over regelmatig onderhoud.

Irritatie: Scheren kan irriterend zijn voor de huid, vooral als je een gevoelige huid hebt of vatbaar bent voor scheerirritatie. Laseren vermijdt dit probleem helemaal door helemaal niet in contact te komen met de huid.

Wat te verwachten tijdens en na de procedure?

Tijdens de procedure wordt een laser gebruikt om het pigment in de huid te richten en op te breken. Dit kan helpen om het uiterlijk van spataderen, littekens en andere onvolkomenheden te verminderen. Been laseren wordt meestal uitgevoerd als een poliklinische procedure en vereist geen verdoving. De meeste patiënten melden minimaal ongemak tijdens de behandeling. Na de ingreep kunnen de benen licht rood en gezwollen zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Voor het beste resultaat kunnen meerdere sessies nodig zijn. Beenlaseren kan u helpen om gladde, onberispelijke benen te krijgen waarmee u met vertrouwen kunt pronken.