Massage praktijk de bron
Image default
Haartransplantatie

Voor een haartransplantatie ga je naar Istanbul

Voor veel mensen is het een herkenbaar probleem. Met het voortschrijden van de jaren wijkt de haargrens steeds een beetje verder terug. Iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met haarverlies, bij sommigen begint dat proces pas laat, bij anderen zijn de effecten al op jongere leeftijd te zien.

Voor wie met enige weemoed naar foto’s van vroeger kijkt en mijmert over die weelderige haardos van weleer is een haartransplantatie misschien een goede oplossing. Een haartransplantatie kan worden uitgevoerd in Nederland. Er zijn in Nederland meerdere klinieken die zich in haartransplantaties specialiseren. Maar je kunt ook een haartransplantatie in het buitenland overwegen, zoals bij The Private Hairclinic in Istanbul (Turkije).

Waarom kiezen voor Turkije?

De vraag die misschien bij je opkomt is: waarom zou ik naar Turkije gaan? Het antwoord is simpel: voor een haartransplantatie in Turkije betaal je slechts een fractie van het bedrag dat je in Nederland kwijt zou zijn. Door het lagere arbeidsloon is de haartransplantatie in Turkije stukken voordeliger.

Die lagere prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Bij The Private Hair Clinic werkt een ervaren team van artsen en verpleegkundigen dat volledig is gespecialiseerd in het uitvoeren van haartransplantaties volgens de modernste transplantatiemethode. Deze zorgprofessionals zijn volledig op elkaar ingespeeld en werken op hetzelfde kwaliteitsniveau als je in Nederland zou mogen verwachten.

De behandeling staat onder leiding van een haarchirurg met een registratie bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Deze ISHRS-registratie waarborgt de kwaliteit van de behandeling.

Bovendien word je bij de behandeling in Turkije gedurende je hele verblijf enorm in de watten gelegd. In Nederland moet je zorgen dat je voor elke behandeling naar de kliniek wordt gebracht (en ‘s avonds weer thuis), bij The Private Hair Clinic krijg je de beste medische zorg in een luxueze setting, heb je een privéchauffeur die je met een stijlvolle Mercedes S350 naar je afspraken brengt en overnacht je in een luxueus hotel.

Een haartransplantatie in Istanbul is met The Private Hair Clinic een zorgeloze ervaring.

https://theprivatehairclinic.nl/