Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar

Hoe zie je jouw toekomst voor je? Wat zijn je persoonlijke doelen en wat is nodig om deze waar te maken? Leviaan helpt jongeren tussen de 18 en 25 jaar door middel van persoonlijke ondersteuning, coaching en begeleid wonen om zelfstandig te kunnen functioneren in de huidige maatschappij.

Kies voor Kamers met Kansen

Leviaan is een organisatie die meerdere projecten, trajecten en mogelijkheden aanbiedt op het gebied van begeleid wonen voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar. Het project Kamers met Kansen is gelanceerd voor jongeren die begeleiding en wooncoaching nodig hebben. Ook jongeren met autisme kunnen in het trainingscentrum van de organisatie terecht. In het trainingscentrum werk je samen met de professionals en coaches van deze organisatie aan een prachtige toekomst in een stabiele woonomgeving.

Alle vaardigheden die je nodig hebt om te functioneren in de huidige maatschappij

Tijdens het traject begeleid wonen voor jongeren van Leviaan werk je in een veilige en stabiele woonomgeving aan je toekomst. Wat zijn de valkuilen die je in het dagelijkse leven tegenkomt? Hoe zie jij je toekomst voor je? Samen met een coach ga je aan de slag om deze doelen te verwezenlijken. Daarnaast leer je ook vaardigheden aan die je in het dagelijkse leven nodig hebt. Denk hierbij aan het runnen van het huishouden, koken en schoonmaken, maar ook het opbouwen en onderhouden van sociale relaties met anderen. Binnen twee jaar zul je alles hebben aangeleerd om zelfstandig te kunnen wonen.

Zet stappen om je persoonlijke doelen te bereiken

Het doel van Leviaan is om een betere kwaliteit van leven te creëren. Zo wordt er gekeken naar welke stappen gezet moeten worden om je persoonlijke doelen te behalen. Is er iets waar je tegenaan loopt? Welke valkuilen kom je tegen? En waar liggen precies je kwaliteiten? Samen met professionals wordt er bij begeleid wonen voor jongeren naar je huidige situatie gekeken en samen wordt er gezocht naar de juiste oplossingen. Neem gerust contact op met de organisatie om te kijken naar de opties voor jouw persoonlijke situatie.

https://leviaan.nl/