Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie

Belevingsgerichte zorg wordt steeds belangrijker voor de behandeling van mensen met dementie. Steeds meer woonzorgcentra gaan werken met deze effectieve zorgmethode. De methode heeft als doel de levenskwaliteit van de cliënt te verbeteren. Dit wordt gedaan door heel goed te luisteren naar de cliënt en zo te achterhalen wat zijn of haar specifieke wensen en behoeften zijn. Dit houdt onder andere in dat verzorgers afwijkingen van vaste routines accepteren en geen vaste structuur opleggen. Daarnaast kan er bij belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie gebruik gemaakt worden van specifieke materialen van Barry Emons. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring met het leveren van handige hulpmiddelen voor de zorg. Ontdek het assortiment!

Professionele hulp bij het inrichten van leefruimtes

Het inrichten van de leefruimtes van dementerende cliënten kan een hele klus zijn. Voor een goed resultaat is de inbreng van de cliënt, verzorgers en familieleden van belang. Daarnaast kan een professioneel bedrijf als Barry Emons helpen bij het project. De medewerkers van dit bedrijf weten alles van belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie. Zij richten badkamers en andere leefruimtes in die speciaal zijn aangepast op de behoeften van de cliënt. U kunt zelf een bepaald thema kiezen of laat dat aan de specialisten over. Uiteraard wordt er wel altijd met u overlegt over het ontwerp. Zo kunnen er, voor realisatie, altijd nog wijzigingen gedaan worden.

Informatie, showroom en een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die dit bedrijf biedt voor belevingsgerichte zorg bij dementie? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan bij Barry Emons of bezoek op afspraak de showroom in het dorp Zeeland (gelegen in de provincie Noord-Brabant). Ook een offerte aanvragen is mogelijk. Dan weet u snel waar u financieel aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken. Zo begint u goed voorbereid aan het project.

https://www.barryemons.nl/