Massage praktijk de bron
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel hier bouwgrondstoffen zoals betongranulaat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een duurzame aanpak hanteert? Pelt & Hooykaas uit Rotterdam is dé producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen zoals hoogwaardig betongranulaat. Daarnaast leveren ze niet alleen producten, maar ook kennis, innovativiteit en ervaring. Ook voldoen alle producten aan de milieu- en kwaliteitseisen.

 

Betongranulaat voor uw infrastructurele projecten

Bij dit bedrijf kunt u allerlei soorten beton kopen die ook weer voor diverse soorten infrastructuur zijn toe te passen. Hierbij kunt u denken aan wegen, fiets- en wandelpaden. Betongranulaat is namelijk goed toepasbaar als funderingsmateriaal en ideaal als grindvervanger. Granulaat wordt gemaakt vanuit betonpuin. Eerst wordt dit puin hersteld, opgeknapt en herbruikt om er hierna granulaat van te maken. Hierbij wordt de kwaliteit behouden en wordt er zo min mogelijk waarde verloren. Deze werkwijze draagt bij aan een circulaire economie. Deze leverancier van secundaire bouwgrondstoffen produceert zelf granulaat in Nederland en kan hierdoor een hoogwaardig product neerzetten. De afmetingen 0.4 en 4/22 die ze aanbieden zijn KOMO-gecertificeerd. Naast het betongranulaat passen de andere secundaire bouwgrondstoffen van deze leverancier ook perfect in de circulaire economie. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van primaire grondstoffen en zo hebben ze dus oog op de toekomst. Ook zorgen ze voor het verlagen van emissies en denken ze aan een duurzame manier hoe de grondstoffen zoals het betongranulaat bij u terecht kunnen komen.

Bestel al uw bouwgrondstoffen bij deze producent en leverancier

Bent u op zoek naar een producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen? Pelt & Hooykaas is uw partner voor infrastructurele projecten. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van duurzame en circulaire grondstoffen die in Nederland zijn geproduceerd. Neem contact op met dit bedrijf of vraag een offerte aan voor de bouwgrondstoffen die u wilt hebben. Deze specialisten van dit bedrijf kijken graag met u mee en geven waar nodig deskundig advies.