Massage praktijk de bron
Image default
Entertainment

Boek jouw uitje in Volendam hier!

Mag jij dit jaar een vrijgezellenuitje organiseren? Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van evenementen boeken.

 

De leukste activiteiten vind je op de website www.rent-event.nl. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam.

Huurfietsen in Volendam

Bij Rent & Event bieden ze Fietsverhuur volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd assortiment voertuigen die verhuurd worden vanaf het centrum van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

 

E-chopper uitjes in Volendam

Het meest geboekte uitje in dit beroemde dorp is wel de elektrische chopper. Tour lekker rond in de omgeving van Volendam. De e-choppers hebben een snelheid 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

 

Familie Activiteiten in Volendam

Wil je wat leuks met kinderen gaan doen? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een boottocht naar Marken, wandeling door het Doolhof of gewoon lekker rondwandelen. Er is genoeg te beleven.

 

Uitjes voor personeel in Volendam

Elk bedrijf heeft eens per jaar een Bedrijfsuitje Volendam. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, maak een foto in volendamse klederdracht, of doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief een lunch.

 

Teamuitje in Volendam

Elk voetbalteam heeft eens per jaar een Dagje Volendam. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, maak een foto in volendamse klederdracht, of doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief overnachting, overnachting of overnachting.

 

Arrangementen

Een Arrangementen in Volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De

activiteiten zijn te boeken voor kleine maar ook zeer grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Stadsspelen, rondleidingen, Stadsspelen, ontdek ze snel.}

 

Is je interesse gewekt?

Laat ons weten wat jullie willen en de medewerkers van Rent & Event maken een passend aanbod voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het mooie Volendam!