Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Cadeaus voor de feestdagen

Het is ieder jaar weer een opgave om goede cadeaus te vinden voor iedereen tijdens de feestdagen. Of het nu voor degene is die je met lootjes trekken toegewezen hebt gekregen, of omdat jullie cadeaus onder de kerstboom leggen, of gewoon omdat jij het leuk vind om jouw geliefde extra te verwennen: het goede cadeau vinden blijft moeilijk!

 

Leuk blijvende cadeaus

Je kent het wel, die cadeautjes die even grappig zijn maar waar je uiteindelijk niks aan hebt. Vaak zeg je dan achteraf tegen je geliefde: hadden ze me maar een cadeaubon gegeven. Ook al is het op die avond grappig: doe het liever niet. Mocht je dat toch willen, een drankspelletje bijvoorbeeld, doe er dan ook iets bij waar de desbetreffende persoon echt wat aan heeft.

 

Mooie herinneringen

Een uitje is niets fysieks, maar het creëert vaak mooie herinneringen. Denk aan een high tea met een stel dames, een dagje karten met de mannen, een heerlijk restaurant of een weekendje weg.

 

Waardevol cadeau

Wil je toch liever iets fysieks geven, ga dan bij jezelf na wat jij leuk zou vinden om te krijgen. Geef namelijk nooit iets wat je zelf ook niet wilt hebben, tenzij je zeker weet dat die persoon het wél leuk vindt.

 

Wijnliefhebber

Veel mensen zijn echte wijnliefhebbers. Een leuk cadeau zou dan een set wijnglazen zijn, deze zijn meestal per set van zes te koop, genoeg voor een heel gezin dus. Als de persoon voor wie je wat zoekt al glazen heeft, dan is een decanter een hele leuke toevoeging. Er hoeft geen fles wijn meer op tafel te staan en het glas van de decanter past mooi bij de glazen die er al zijn. Ook heeft het een positief effect op de wijn, deze wordt door het ‘decanteren’ smaakvoller.

Het plaatje is dan compleet: de wijn uit de wijnklimaatkast wordt in een decanter geschonken waarna deze op een prachtig gedekte tafel staat te sprankelen tussen de wijnglazen. Mooi plaatje zo toch voor de feestdagen?