Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Creëer op deze manier je eigen industriële kantoorinrichting!

Creëer op deze manier je eigen industriële kantoorinrichting!

Tegenwoordig wil iedereen een industriële kantoorinrichting. Het geeft het oog rust doordat het een strakke inrichting is en daarnaast maakt het de sfeer binnen het kantoor veel gezelliger. Voor dit type inrichting is het belangrijk dat u beschikt over veel open ruimte. Op deze manier kan deze ruimte gebruikt worden om meerdere werkplekken te maken, waardoor collega’s meer interactie met elkaar hebben. Bent u van plan om uw pand opnieuw in te richten en weet u niet waar te beginnen? Wij hebben een aantal tips voor hoe u kantoren kan inrichten met een industriële look!

 

Muren

Bij een industriële look denkt men aan neutrale kleuren. Industrieel heeft te maken met een ruwe onbehandelde esthetiek. Door de muren grijs of gebroken wit te verven, creëert u optisch een grotere ruimte. U kan er hier en daar een strook hout aan toevoegen bijvoorbeeld, om het een stuk robuuster te maken. In plaats van houten stroken, kunt u er ook voor kiezen om abstract kunst op te hangen. Dit kan voor interessante gesprekken zorgen tussen collega’s en het is ook mooi om erna te kijken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om grote, opvallende planten in het kantoor te plaatsen. Door de neutrale kleur op de muren en grote open ruimte, zal dit veel sfeer geven aan het kantoor. Dit zal een fijne werkomgeving voor uw medewerkers creëren, wat natuurlijk voor meer productiviteit zorgt. 

 

Glazen wanden

Wilt u kleinere kantoren in het pand maken? Door glazen wanden te plaatsen in het pand om deze kleinere ruimtes te creëren blijft het pand nog steeds groot ogen. Het glas laat al het licht door, wat er voor zorgt dat er ontzettend veel natuurlijk licht in het pand is waardoor u niet snel het gevoel zal hebben dat u ‘opgesloten’ zit tussen 4 betonnen muren. Dit zal voor een fijne werkomgeving zorgen, waardoor u blije werknemers zult hebben.  

 

Leidingen en buizen

Bezit u een pand waarin de leidingen en balken goed zichtbaar zijn? Deze buizen zullen de industriële look in uw pand compleet afmaken. Kanalen, buizen en balken die blootgesteld zijn, zijn kenmerkend voor het concept van een industriële inrichting en dragen bij aan de onafgemaakte sfeer. In combinatie met vintage verlichting komt het geheel bij elkaar. Een onafgewerkte ruimte in stijl!

 

Maak gebruik van ruwe elementen

Betrek de natuur in de inrichting het kantoor. Dit ruwe materiaal zal een natuurlijk gevoel geven in een drukke werkomgeving, wat voor een rustige werksfeer zal zorgen voor uw medewerkers. Daarnaast zorgt het voor een moderne en rustige uitstraling. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ruwe houten elementen te verwerken in uw inrichting. Dit kunnen planken van onbewerkt hout plaatsen waar mappen opgeborgen kunnen worden. U kunt ook grote houten tafels plaatsen om werkplekken voor uw medewerkers te maken. 

 

https://katoprojecten.nl/