Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

De beste medische kliniek

Dus je hebt een medische kliniek nodig? Het is een brede term. Wat zoek je? Hieronder staan ​​verschillende soorten medische klinieken en beschrijvingen van wat elk gespecialiseerd is. Bij het zoeken naar een medische instelling is het het beste om alle mogelijke informatie te hebben.

Spoedklinieken


Sinds hun zegen halverwege de jaren zeventig bedienen Urgent Care Clinics veel Amerikaanse gemeenschappen. Een Urgent Care Clinic is in de eerste plaats een instelling voor mensen die medische zorg nodig hebben, zonder dat een bezoek aan de spoedeisende hulp van een ziekenhuis nodig is. Niemand houdt van wachttijden om door een arts te worden gezien, zoals men moet doen op een eerste hulp. Deze klinieken bieden uitstekende zorg, maar hebben, in tegenstelling tot een eerstehulpafdeling, vaste openingstijden. Dit betekent dat je er midden in de nacht in kunt walsen. Als uw medische probleem dit rechtvaardigt, is een eerstehulpafdeling nog steeds de beste plaats om naartoe te gaan. Hieronder volgen enkele van de medische problemen waar een Urgent Care Clinic zich in specialiseert.

 • Griep
 • Sinus-infecties
 • Bronchitis
 • Roze oog
 • Keelpijn
 • Snijwonden en kneuzingen
 • Oorinfectie
 • Voedselvergiftiging
 • …en meer

 

Zonder afspraak


Deze faciliteiten zijn op maat gemaakt voor mensen die onderweg zijn en wier tijd belangrijk voor hen is. Als u een van de eerder genoemde mensen bent wiens idee van een goede tijd niet betekent dat u urenlang op de eerste hulp van een ziekenhuis moet zitten, dan wilt u verder lezen. Walk In Clinics zijn precies zoals ze klinken: een plek om uitstekende medische zorg te krijgen zonder een afspraak – en zonder het gedoe van de spoedeisende hulp. Er is veel te zeggen voor een plek waar je zonder afspraak komt, vooral als je ziek bent. Deze klinieken zijn doorgaans betaalbaar en bieden uitstekende zorg. Ze accepteren meestal een grote verscheidenheid aan medische verzekeringen en bieden kortingstarieven voor degenen die pech hebben om zonder verzekering te zijn. Hieronder volgen enkele van de medische problemen waar een Walk In Clinic zich in specialiseert.

Dezelfde problemen die hierboven worden vermeld, plus …

 

Kliniek voor gevoelige onderwerpen

Geslachtsziekte zijn in de Verenigde Staten een groot probleem. Naar schatting heeft ongeveer 1 op de 5 mensen in Amerika momenteel een Geslachtsziekte – en meer dan de helft van hen is zich er totaal niet van bewust! Iedereen die actief is op die gebied, moet een bezoek aan een kliniek opnemen als onderdeel van hun algemene gezondheidsregime. Ja, het kan een beetje gênant zijn om toe te geven dat je “zo’n soort” probleem hebt, maar het is de verantwoordelijke zaak om te doen. Veel geslachtsziekte kunnen ernstige schade aanrichten, dus het is veel beter om in de kogel te bijten en een bezoek te brengen aan een kliniek in plaats van later de ernstige gevolgen te ondervinden. Elk van deze klinieken begrijpt de gevoelens van hun patiënten en is er trots op dat ze zo discreet mogelijk zijn. Hieronder volgen enkele van de medische problemen waar een kliniek in geslachtsziekte zich in specialiseert.

 • HIV / AIDS-testen / zorg
 • Herpes testen / verzorgen
 • Gonorroe en syfilis testen / verzorgen
 • Testen / verzorgen van humaan papillomavirus
 • Chlamydia-testen / zorg
 • Zwangerschapstesten en pre- / postnatale zorg
 • Begeleiding voor tieners

Een goede Geslachtsziekte kliniek in Amsterdam is bijvoorbeeld Stadskliniek A’dam

 

Cosmetische klinieken

Vergeet niet dat er een groot contrast is tussen een schoonheidsfaciliteit die de standaarddiensten biedt, bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, scrubs, bodywraps en haaruitstoting, en cosmetische klinieken die behandelingen met permanente resultaten bieden. De gebruikelijke schoonheidsfaciliteiten hebben opgeleide schoonheidsspecialisten die alleen reguliere huidbehandelingen aanbieden. Aan de andere kant bieden cosmetische klinieken diensten aan van ervaren, gekwalificeerde en erkende chirurgen die grote cosmetische operaties uitvoeren, met meerdere voordelen.

Cosmetische klinieken bieden dan weer een breed scala aan permanente schoonheidsoplossingen die niet alleen de schoonheid, maar ook de gezondheid van de patiënt verbeteren. Deze omvatten huid- en laserprocedures, dus meestal moeten het personeel en de chirurg volledig zijn opgeleid om deze belangrijke cosmetische procedures uit te voeren.

Over het algemeen hebben laserbehandelingen de laatste jaren aan belang gewonnen omdat ze een veilige en financieel onderlegde aanpak bieden om schoonheid op verschillende manieren te verbeteren:

   

 • ongewenst haar van verschillende lichaamsdelen zoals bikinilijn, oksels, handen en benen kan permanent worden verwijderd
 • sproeten en zonnevlekken worden effectief verwijderd
 • Spataderen worden permanent verwijderd zonder chirurgie en hebben geen enkel ongemak
  Maar ze doen meer, kijk eens bij Ivy Clinics op hun website