Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De gezelligheid van een elektrische sfeerhaard

De gezelligheid van een elektrische sfeerhaard 

S’ avonds op de bank genieten van de gezelligheid en warmte van een haardvuur. Haardvuren zijn er natuurlijk in verschillende opties: houtkachel, elektrische haard en een gashaard. Iedere haard heeft zijn eigen charme, voor- en nadelen. In deze blog wordt er uitgelegd waarom jouw nieuwe sfeerhaard elektrisch zou moeten zijn. 

 

Nieuwe technieken

Gas- en houthaarden verdwijnen langzaam uit onze woonkamers. Door de nieuwe technieken en materialen heeft de elektrische sfeerhaard een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Voorheen stond de elektrische sfeerhaard bekend als ‘nep open haard’, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Het vuurbeeld, de prachtige vlammen en het knisperende geluid. Dit zijn eigenschappen die alleen de klassieke haarden hadden. Tegenwoordig lijken de elektrische haarden levensecht en realistisch. Door het toepassen van deze nieuwe innovatieve technieken zijn er nu dingen mogelijk die voorheen onmogelijk hadden geleken. Niet voor niets worden de elektrische haarden steeds populairder. 

 

Voordelen

Een elektrische sfeerhaard heeft vele voordelen, zoals:

-Geen/bijna geen onderhoud of schoonmaakwerk.
– Geen rookgasafvoerkanaal nodig en ook geen luchttoevoer vereist.
– Lage verbruikskosten, enkel elektriciteit.
– Spectaculair vuurbeeld, nauwelijks te onderscheiden van echt vuur.
– Makkelijke besturing, vaak via smartphone of tablet.
– Veilig door geringe warmteontwikkeling.
– Milieubewust en verantwoord door gebrek aan fijnstof en CO2 uitstoot.

 

Veel mogelijkheden en opties 

Een sfeerhaard geeft mogelijkheden die bij geen ander type haard denkbaar zijn. Door de geringe warmteontwikkeling zijn er veel minder beperkende factoren waar je rekening mee moet houden. Een ander groot voordeel is dat een elektrische sfeerhaard geen rookgasafvoerkanaal nodig heeft. Daarnaast hoef je je niet druk te maken over voldoende luchttoevoer. Alles wat een elektrische sfeerhaard van u moet vragen is een stopcontact op korte afstand, meer eisen heeft hij niet! Het aantal toepassingen waar de elektrische sfeerhaard geschikt voor is lijkt maar te blijven groeien

 

Elektrische haard in jouw huis 

Ben je enthousiast geworden en is een elektrische sfeerhaard echt wat voor jou? Neem dan een kijkje op de website van haardenexpert.nl. Zij hebben een groot assortiment aan haarden, zo vind je altijd wel iets wat bij jou past. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.