Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De juiste behandelstoel

Bij het kiezen van de juiste behandelstoel komt veel kijken. U wilt natuurlijk een comfortabele stoel voor uw klanten, een stoel die lang meegaat en eentje waar u goed mee kunt werken. Daarnaast is het erg belangrijk dat uw behandelstoel past bij de behandelingen die u aanbiedt. Daarom is het van groot belang dat u zich goed inleest alvorens u een behandelstoel aanschaft. Zo komt u op lange termijn niet voor verrassingen te staan. Lees hier hoe u de perfecte behandelstoel voor uw werk vindt. 

Voor behandelaar en cliënt
Het is voor zowel de behandelaar als de cliënt van groot belang dat de behandelstoel van goede kwaliteit is. Zo voorkomt u spier- en gewrichtspijn bij de behandelaar en een oncomfortabele behandeling voor de cliënt. De volgende dingen zijn erg belangrijk om in uw achterhoofd te houden bij de aanschaf van een nieuwe behandelstoel:

Het aantal motoren
Om u als behandelaar te ontlasten kan het fijn zijn om bepaalde onderdelen van de behandelstoel los te laten bewegen. Bijvoorbeeld de rugleuning, zodat de cliënt eenvoudiger uit de stoel kan opstaan. Met meerdere motoren is het mogelijk om veel onderdelen van de stoel los te laten bewegen. 

Stoffering en vulling
Als het gaat om comfort speelt de vulling van de stoel hier een grote rol in. Daarnaast is het voor de levensduur van de stoel van groot belang dat de kwaliteit van de stoffering hoog is. Ook moet deze, wanneer u gebruik maakt van water en olie, wel bestand zijn tegen deze stoffen.

Garantie
Bij een grotere investering als een behandelstoel is het belangrijk om er zeker van te zijn dat u er lang plezier van heeft. Daarom doet u er goed aan om te kijken naar de garantie. Zo bent u er zeker van dat u, wanneer een onderdeel van de behandelstoel het begeeft, bij de leverancier terecht kunt.

Persoonlijk advies
Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt kunt u het best persoonlijk advies inwinnen. Bij Bellezi doet u dit eenvoudig door een telefoon afspraak in te plannen, een bericht te versturen via whatsapp of langs te komen in de showroom. Op deze manier hoeft u niet uw keuze te baseren op foto’s op het internet, maar kunt u de behandelstoel bekijken en uitproberen.

 

https://www.massagepraktijkdebron.nl/