Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De kogelkraan voor jou!

Als je een knap staaltje techniek en specifiek een kogelkraan wilt, dan heb ik hier het product voor jou. Voor een kogelkraan kunt u terecht bij Ebora. Ebora is expert binnen dit vakgebied en biedt een ruim assortiment pneumatiek, instrumentatie en appendages aan. Bovendien hebben zij kogelkranen in het assortiment. Een kogelkraan is er in allerlei soorten, materialen en uitvoeringen. Handbediende kogelkraan, pneumatisch bediende kogelkraan of elektrische bediende kogelkraan. Een kogelkraan is een kraan of klep die de stroming van een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een doorboorde bol die om zijn as loodrecht op de boring draait. In het komende artikel vertel ik jullie meer over de kogelkranen.

 

De verschillende kogelkranen

Handmatige kogelkranen kunnen het best worden gebruikt voor projecten waar je geen tijd hebt voor veel onderhoud. Hiermee kunt u een bepaald bedieningsniveau behouden, maar zijn niet zo robuust als hun automatische tegenhangers. Ze werken het beste wanneer er weinig fluctuatie in de werkdruk is, dus de stroom is beheersbaar. Gemeenschappelijke materialen voor dit type omvatten koper en messing.

 

De semi-automatische kogelklep werkt op dezelfde manier als de handmatige, maar met een snellere snelheid. In dit geval wordt de stroom bestuurd door een variabele die varieert volgens de werkdruk. Meestal worden de kogelkleppen in een afgesloten doos of huisvesting geplaatst en hebben ze een gat bovenop die opent voor verschillende havensnelheden. Gemeenschappelijke materialen die voor dit type worden gebruikt, zijn PVC, Ferri en andere metalen. Een ander voordeel is dat ze zeer betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

Het meest voorkomende type kogelklep dat wordt gebruikt in combinatie met een elektromotor is de hydraulische. Dit is populair omdat het hogedrukbescherming en betrouwbaarheid biedt. Hydraulische degenen worden vaak gevonden in afvalwaterzuiveringscentra en olieraffinaderijen. Er zijn drie soorten: handmatige, semi-automatische. 

 

De experts van Ebora helpen u graag!

Op de website van Ebora vind jij een overzicht ziet van het volledige assortiment aan de beste kogelkranen. U kunt hier alle terugslagkleppen bekijken en informatie lezen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Ook dan staat Ebora voor u klaar. De specialisten helpen u graag bij uw vraagstuk om een passende oplossing te vinden. Neem via de website eenvoudig contact op!

 

https://ebora.nl/