Massage praktijk de bron
Image default
Groothandel

De lekkerste verse friet van Almere

Bij Friet van Beus koopt u de meest smaakvolle, verse friet in Almere. Dit is een groothandel die verschillende soorten aardappelrassen verbouwt en snijdt tot overheerlijke friet. De aardappelen worden met passie verbouwd en dat is zeker te proeven. De aardappelen worden vers gesneden, zodat u het gehele jaar door geniet van de hoogwaardige kwaliteit.

Met passie gesneden friet voor de beste kwaliteit

De groothandel Friet van Beus levert de meest verse friet van Almere. De friet wordt altijd vers gesneden en op tijd geleverd aan horecazaken in de omgeving. Het is een echt familiebedrijf en ze werken erg hard om de beste aardappelen te verbouwen op de boerderij. De groothandel ontzorgt horecazaken door verse friet te snijden en deze te leveren aan partners in Almere en de omgeving. Ze gebruiken hoogwaardige aardappelrassen om de friet te snijden. Denk hierbij aan Agria en Frieslander aardappelen. Er worden geen extra toevoegingen aan de aardappelen toegevoegd, zodat de verse smaak behouden blijft. De aardappelen worden geteeld op hun eigen boerderij, waardoor de kwaliteit door het jaar heen nauwelijks verschilt. De friet wordt na het snijden vacuüm verpakt, zodat deze lang houdbaar blijft. Wilt u liever uw eigen friet snijden? Dan is het ook mogelijk om enkel de aardappelen met schil te laten bezorgen. Op deze manier kunt u zelf de grootte en vorm van uw friet bepalen.

Bestel de verse friet voor de ultieme smaakbeleving

Heeft u een eigen horecazaak en wilt u uw gasten verrassen met de ultieme smaakbeleving? Aarzel dan niet om de verse friet van Friet van Beus in Almere te bestellen. De beste aardappelrassen worden gebruikt om heerlijke friet van te snijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering. De verse friet wordt dinsdag- en vrijdagochtend gesneden en verpakt, om vervolgens bij u op locatie bezorgd te worden. Schakel deze groothandel in als leverancier van uw verse friet.