Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De makelaar nabij Almelo met een persoonlijke aanpak

Jouw makelaar voor Almelo

‘Waarom een makelaar inschakelen als je het zelf kunt’ Een kreet die die we vaker horen bij Marcel Kon Makelaardij. Toch denken wij daar heel anders over. Voor het verkopen van een woning heb je wel degelijk kennis van zaken nodig. Je moet de markt goed begrijpen, achtergrond van kopers én verkopers, de kwaliteit van het huis en zoveel meer. Je wilt immers de juiste klik ervaren en je woning verkopen voor de best mogelijke prijs niet waar? Daarom zien wij ons als een waardevolle aanvulling als Makelaar voor Almelo dat kopers en verkopers op de juiste manier bij elkaar brengt.

Een persoonlijke aanpak op een nuchtere Twentse manier

Het team van Marcel Kon werkt bewust op een persoonlijke manier met een actieve benadering van al haar klanten. Een huis kopen is vaak emotie en daarmee proberen we zo goed mogelijk om te gaan. Iedereen koopt een nieuwe huis om zijn of haar eigen reden. Dat kan iets positiefs zijn, zoals gezinsuitbreiding. Maar het kan ook een gevolg zijn van een echtscheiding of overlijden. Ons team heeft ervaring in het omgaan met deze situaties en zal dit goed meewegen bij het adviseren in de juiste koop. En vooral in dat laatste zijn onze makelaars in Almelo de experts!

Gecertificeerd NVM makelaars én taxateurs

Je droomhuis in Almelo op het oog en je wilt die per se kopen? Wacht dan even en vraag eerst het advies aan Marcel Kon Makelaardij. Waarom? Omdat onze aankoopmakelaars deskundig en gecertificeerd zijn om huizen bouwkundig te kunnen inspecteren. Een huis dat mooi aan de buitenkant eruit ziet kan misschien nadelige verrassingen hebben aan de binnenkant. Denk aan houtrot, schimmel, lekkage of zelfs verzakkingen. Achterstallig onderhoud is vaak zelfs niet op het eerste gezicht te zien waardoor je risico loopt op een miskleun.

Door met onze deskundige aankoopmakelaars op stap te gaan weet je één ding zeker en dat is dat je geen miskoop gaat doen. We inspecteren de woning en kunnen deze goed waarderen op de juiste waarde. Dit is gunstig voor jouw aankoopbedrag, want als we zaken constateren die aandacht vereisen betekent dit een lager aankoopbedrag voor jou. Wil jij ook een woning taxeren in Almelo of omgeving? Maak dan een afspraak met onze taxateurs en binnen 48uur maken wij een afspraak met jou.

Op zoek naar de juiste woning in Almelo | Wij helpen graag

Natuurlijk is ons team ook elke dag bezig om het woningaanbod in Almelo en omstreken in kaart te brengen om zo veel mogelijk aanbod op onze website te zetten. Iedere week vind je daarom nieuwe huizen voor elke doelgroep. Dus zowel voor starters als voor woningbezitters die op zoek zijn naar een grotere of nieuwe woning zorgen we voor passend aanbod. Ken je iemand in jouw omgeving die zijn of haar woning wil verkopen in Almelo of omstreken? Laat het ons weten en wij nemen graag contact op met hem of haar.

Zijn je woningwensen helder, dan gaan wij proactief aan de slag! We gebruiken alle informatie en kennis in ons netwerk om de juiste woning te vinden. Maar…dat doen we óók op moment dat je je huis wilt verkopen!

Huis snel verkopen in Almelo dankzij een toegewijd team

Ons team zegt zich 100% in om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. We gaan direct aan de slag met frisse teksten, professionele fotografie en een video van alle aspecten van het huis. We nemen een walkthrough door het huis, zodat de koper een goed beeld heeft van alle ruimtes en details. De video komt niet alleen op Funda, we zetten dit ook op Facebook. We merken dat dit een ideaal platform is om de woning gericht te adverteren in regio Almelo. We adverteren het aanbod voor meer likes en deelacties, zodat het bereik groter wordt.

Klaar voor de frissen aanpak? Bel, app of chat met ons!

Wij staan voor je klaar – 5 dagen per week. Niet alleen telefonisch, maar ook per mail, via social media en zelfs via WhatsApp. Wij reageren snel en adequaat. Precies zoals het hoort in een snelle woningmarkt!

https://www.marcel-kon.nl/