Massage praktijk de bron
Image default
Hobby en vrije tijd

De oorzaak wordt aangepakt bij shiatsu Haarlem

Heb je veel last van psychische of fysieke klachten en weet je niet hoe je er nou het beste van afkomt en wil je de oorzaak aanpakken? Dan is shiatsu Haarlem een perfecte uitweg. Shiatsu Haarlem heeft verschillende behandelingen waar je niet alleen de gevolgen van de klachten aanpakt, maar waar juist de oorzaak van de klachten wordt aangepakt. Alleen door echt de kern aan te pakken, kun je uiteindelijk een uitweg vinden en van je klachten af zien te komen. Shiatsu Haarlem helpt je daar bij! 

Behandelingen shiatsu Haarlem

De behandelingen die worden aangeboden door Shiatsu Haarlem zijn gebaseerd op de Chinese geneeskunde, maar worden uitgevoerd door westerlingen. Op deze manier wordt er een westerse draai aan de behandelingen gegeven, waar de klant zich vaak wat prettiger bij kan voelen. Bij shiatsu Haarlem wordt gekeken naar waar de klachten nou daadwerkelijk vandaan komen. Waar zijn de klachten begonnen en hoe is het verloop geweest? Als je de kern van de klachten hebt gevonden bij shiatsu Haarlem, kun je daarna kijken hoe je de gevolgen kunt aanpakken. De oorzaak wordt eerst verholpen, waardoor de energie in je lichaam weer begint te stromen. 

Stress

Vaak worden de stromen van energie die in je lichaam lopen, flink verstoort door stress. Stress is natuurlijk voor niemand goed, maar het heeft soms behoorlijke impact op het menselijk lichaam. Shiatsu Haarlem heeft verschillende manieren om de stress factoren aan te pakken. Samen met shiatsu Haarlem pak je eerst de stress factoren aan. Doordat de stress vervolgens wegneemt en je energie weer normaal door je lichaam kan stromen, verminderen uiteindelijk de klachten als hoofdpijn, duizeligheid et cetera. Doordat je shiatsu Haarlem de kern aanpakt en de energie weer in balans weet te brengen, kan het heel goed zijn dat je van meerdere klachten wordt bevrijd tijdens of na de behandelingen.